Items filtered by date: Tuesday, 22 January 2019

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Tuesday, 22 January 2019

EU SĂNĂTOS - IMPACTUL SEZONULUI RECE ASUPRA SĂNĂTĂȚII

Invitat: Șef lucrări dr.Radu Crișan DABIJA - medic pneumolog

VLOG: https://www.youtube.com/channel/UC1uLK5qOPVyj9gvsN6vCdsA

 

Published in EU SĂNĂTOS

DEZBATEREA ZILEI - VOM AVEA INVESTIȚII ÎN 2019?

invitat: Marius BODEA - Deputat PNL

Published in Dezbaterea zilei

Se fac ultimele pregatiri pentru Ziua Unirii. Sunt deja restrictii de circulatie impuse de catre organizatorii manifestarilor care vor avea loc pe 24 ianuarie. Autoritatile locale si judetene vor organiza in urmatoarea perioada mai multe evenimente care vor aduce si restrictii de circulatie in zona centrala a orasului.

Published in ȘTIRI VIDEO

Angajatii Primariei s-au apucat de treaba inca de la primele ore ale diminetii. Pregatesc zona centrala a Iasului pentru manifestarile de dicate unirii de la 24 ianuarie 1859. Pe data de 23 ianuarie, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis este asteptat la Iasi motiv pentru care tot centrul orasului a fost curatat. Chiar daca va sta in Moldova doar cateva ore si nu va participa la evenimenetele dedícate zilei de 24 ianuarie, Primaria a luat toate masurile pentru ca orasul sa fie curat.

Published in ȘTIRI VIDEO

Prim ajutor ... in curtea bisericii!Ajutoarele preotului paroh de la Biserica "Sf.Nectarie" au facut cursuri pentru a asigura asistenta medicala in caz de urgenta. In plus, lacasul de cult va fi dotat cu un defibrillator, in valoare de 3.000 de euro. Acum, parintele stringe bani pentru ca aparatul medical sa fie montat in lacasul sfant.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 23 ianuarie, in biserica ortodoxa este pomenit Sfantul Dionisie din Olimp. Romano - catolicii o venereaza pe Sfanta Emerentiana.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Cererea de pe piata transforma invatamantul preuniversitar din judetul Iasi. Anul scolar 2019-2020 va debuta cu mai multe clase deschise pentru invatamantul profesional si pentru invatamantul profesional dual. Inspectoratul scolar general spune ca noua reorganizare a invatamantului prescolar vine ca urmare a necesitatii de a pregati mai multi meseriasi pentru piata muncii.  

Published in ȘTIRI VIDEO

Drogurile - in continuare o problema sociala! Ultimele date prezentate de Centrul regional de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog arata ca in zona judetului Iasi se inregistreaza o constanta in privinta consumului de droguri. Canabisul ramane a fi cel mai popular drog la nivelul judetului, urmat de consumul de substabte etnobotanice.

Published in ȘTIRI VIDEO

Cu ochii pe straini! Serviciului pentru Imigrari Iasi si-a prezentat raportul de activitate pentru anul 2018. Anul trecut Serviciului pentru Imigrari Iasi a asigurat managementul sederii si rezidentei pe teritoriul Romaniei pentru cateva mii de persoane.

Published in ȘTIRI VIDEO

Scade numarul accidentelor de munca mortale. Cel putin asta arata statistica pe 2018 realizata de catre Inspectoratul Teritorial de Munca. Aceeasi statistica arata ca anul trecut, inspectorii ITM au aplicat 4.000 de sanctiuni contraventionale in valoare de aproximativ 150.000 de lei.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« January 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31