Items filtered by date: Wednesday, 22 August 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Wednesday, 22 August 2018

Se intareste atacul echipei de fotbal Politehnica Iasi. Atacantul Lewis Mbah Enoh va ajunge in Copou dupa ce a jucat la mai multe echipe din Portugalia si Belgia. Este gura de oxigen de care are nevoie tehnicianul iesean pentru a rezolva problemele din atac.

Published in ȘTIRI VIDEO

 

INVESTIM ÎN IAȘI - AFACERI DE TOATĂ FRUMUSEȚEA

 

INVESTIM IN IAȘI - TRENDURILE ÎN INDUSTRIA FRUMUSEȚII

 

Published in Investim în Iaşi

Oferat de peste hotare! Cine vrea sa munceasca intr-o tara europeana are ocazia sa analizeze oferta Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca. Oferat este generoasa" de la muncitori necalificati in agricultura pana la bucatari sau sef de complex zootehnic. Veniturile oscileaza in functie de program si calificare.

Published in ȘTIRI VIDEO
Wednesday, 22 August 2018 19:24

DEZBATEREA ZILEI - AVEM VALOARE, AVEM BANI

 

DEZBATEREA ZILEI  - AVEM VALOARE, AVEM BANI

Invitat: Vasile CÎTEA - deputat PSD

 

 

 

Published in Dezbaterea zilei

Au gasit un nou subiect de disputa! Situatia Euroregiunii Prut-Siret-Nistru este aprig disputata de cei din PSD si PNL Iasi. Pe deoparte, consilierii judeteni PNL spun ca este inadmisibil ca Prahova sa conduca Euroregiunea si il acuza pe presedintele Consiliului Judetean Maricel Popa, ca are interese politice in numirea functiilor de conducere. Pe de alta parte, Maricel Popa spune despre fostul director ca nu isi indeplinea functiile si ca a fost necesara aceasta schimbare.

Published in ȘTIRI VIDEO
Wednesday, 22 August 2018 19:21

ÎN AUDIENȚĂ cu MIHAI CHIRICA

 

 

P1

P2

Published in In audienta

Lucrari in forta la Scoala gimnaziala Lunca Cetatuii.Datorita unui proiect finantat prin Programul National de Dezvoltare locala, autoritatile din comuna Ciurea au reusit sa demareze lucrarile de reparatii la unitatea de invatamant din cartierul de blocuri. S-a reparat acoperisul, iar acum se crepara salile de clasa si instalatiile sanitare. Pana la inceputul anului scolar nu mai este mult, dar muncitorii spun ca unitatea va fi functionala macar pe trei sferturi.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! In calendarul ortodox, pe 23 august, este pomenit Sfantul Mucenic Lup. Romano catolicii o venereaza pe Sfanta Roza de Lima, patroana Americii Latine.

Published in ȘTIRI VIDEO

A fost primar al municipiului Pascani dar si presedintele Consiliului Popular Iasi. Cat timp a fost primar s-au construit cartierele Dacia si Alexandru cel Bun. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre Eugen Nechifor.

Published in ȘTIRI VIDEO

Captura impresionanta facuta de politistii de frontiera. Acestia au gasit intr-o masina sute de fiole pline cu substante anabolizante. Valoarea acestora este de peste 36.000 de lei. Un rol decisiv in captura facuta de oamenii legii a avut-o LILA, cainele specializat in descoperirea substantelor interzise.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« August 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31