Un braconier din Neamț a rămas fără arme și mașină după ce a fost prins cu o căprioară în portbagaj

 

 

Un braconier din Neamț a rămas fără arme și mașină după ce a fost prins cu o căprioară în portbagaj

Written by  Feb 09, 2018

Polițiștii Secţiei 5 Poliţie Gârcina împreună cu specialişti de la Serviciul Arme Explozivi Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Neamţ au prins în flagrant un bărbat, în timp ce transporta o căprioară provenita din braconaj. Vânatul, armele, muniţia, dar şi autovehiculul, toate folosite la braconaj, au fost indisponibilizate în vederea confiscării.

Poliţiştii au acţionat în baza unui plan de acţiune, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de braconaj cinegetic.

Astfel, în după-amiaza zilei de 8 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Gârcina au oprit în trafic pe DJ 155G, în comuna Bodeşti, o autoutilitară condusă de un bărbat de 50 de ani, din Dobreni.

În interiorul autoutilitarei, poliţiştii au găsit un exemplar împuşcat din specia cervide, femelă, fără a avea aplicat crotal, o armă de vânătoare, precum şi un număr de 4 cartuşe de vânătoare.

Poliţiştii împreună cu specialiştii de la Serviciul Arme Explozivi Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Neamţ, au dispus ridicarea în vederea continuării cercetărilor a altor două arme de vânătoare aparţinând bărbatului, deţinute legal, precum şi a autoutilitarei folosite la transportul căprioarei. Bărbatul este cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj cinegetic şi uz de armă letală fără drept.

 

 

(Sursa: stiri-neamt.ro)

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« February 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28