Un bărbat din Neamț ar fi fost ucis de către prietenul lui, pe care l-a primit în casă

 

 

Un bărbat din Neamț ar fi fost ucis de către prietenul lui, pe care l-a primit în casă

Written by  Jan 23, 2018

Prietenia a doi indivizi din Neamţ s-a încheiat dramatic. Un bărbat de 62 de ani ar fi fost omorât de amicul lui, pe care îl primise în casă pentru că nu avea unde să locuiască.

Cel puţin acestea sunt bănuielile anchetatorilor, care l-au arestat preventiv pe suspect.

Bărbatul în vârstă de 62 de ani locuia singur de câteva luni într-o casă din comună Oniceni, judeţul Neamţ. În urmă cu două săptămâni, sub acelaşi acoperiş s-a mutat şi prietenul lui, de 58 de ani, care divorţase de curând şi nu avea unde să meargă. El a fost cel care, vineri dimineaţă, le-a anunţat pe rudele victimei de moartea omului.

“A venit dimineaţa să-mi spună că a murit. L-a găsit mort, a băut şi a murit beat... Necazul e că el a contribuit la moartea lui probabil”, spune ruda victimei.

Odată ajunşi la faţa locului, poliţiştii au început cercetările şi astfel s-a conturat ipoteza unei crime. Cel găzduit de victimă a devenit principalul suspect şi a fost dus la audieri, unde a negat însă acuzaţiile.

Virgil Cornea, procuror criminalist: “Probele administrate în cauză au demonstrat existenţa suspiciunii rezonabile că inculpatul a săvârşit infracţiunea de omor.”

Dacă va fi găsit vinovat, individul risca o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare.

 

 

(Sursa: stirileprotv.ro)

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« February 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28