Un clopotar din județul Neamț, condamnat pentru că racola fete pentru a fi exploatate sexual

Un clopotar din județul Neamț, condamnat pentru că racola fete pentru a fi exploatate sexual

Written by  Apr 12, 2017

Un clopotar din județul Neamț a primit 3 ani de închisoare, cu suspendare, într-un dosar în care procurorii DIICOT au destructurat un grup infracțional organizat specializat în traficul de persoane, traficul de minori și spălare de bani pe raza județului Brăila.

Grupul acționa încă din anul 2011 sub “masca” unui salon de aşa-zis masaj erotic – care funcționa “sub cupola” mai multor societăţi comerciale cu răspundere limitată având ca obiect de activitate declarat  “activităţi de întreţinere corporală”. Aceste firme erau deţinute atât scriptic cât şi faptic de inculpaţii Dobrev Iura şi Dobrilă Mihaiela, liderii grupării infracţionale față de care există suspiciunea rezonabilă că au traficat zeci de tinere, multe dintre ele fiind minore.

În data de 23 iunie 2014 au fost efectuate șapte percheziții domiciliare de către procurorii DIICOT, mai multe persoane fiind conduse la sediul DIICOT – ST Galați pentru audieri.
Conform probelor administrate în dosar, victimele erau exploatate sexual în încăperile salonului de masaj erotic, contra sumei de 200 de lei, din care 150 de lei erau achitați la recepția salonului de masaj, iar 50 de lei erau dați direct victimelor, în camera unde aveau loc raporturile sexuale. În situaţii “speciale”, pentru clienţi fideli sau importanţi (deţinători de funcţii publice, oameni de afaceri ş.a.), membrii grupului infracţional organizat puneau la dispoziţia lor tinere care se deplasau în alte locaţii decât salonul de masaj erotic, îndeosebi hoteluri de pe raza municipiilor Galaţi și Brăila, unde întreţineau raporturi sexuale contracost. Membrii grupului infracţional organizat au acţionat conform unui modus operandi bine definit, fiecare având roluri bine stabilite în cadrul grupării.

În cloaca de la “Red Velvet” a fost atras şi Constantin Dram (63 de ani), clopotar şi îngrijitor la parohia I Moldoveni, judeţul Neamţ, care a racolat două minore pentru traficanţii brăileni, promiţându-le victimelor un loc de muncă “la un restaurant din Brăila”.

Mihaiela Dobrilă, patroana salonului de masaj erotic “Red Velvet”, a fost condamnată definitiv la 10 ani şi 4 luni de închisoare, pentru proxenetism, trafic de minori, spălare de bani şi constituirea unui grup infracţional. Mama matroanei, Ştefana, zisă “Mamaia”, de 63 de ani, va executa 4 ani şi 2 luni de închisoare. Fiica Mihaelei, “Dana”, şi clopotarul Dram, de la Neamţ, au primit pedepse cu suspendare, pentru implicare în afacerea cu sex de pe strada Mihail Sebastian. Judecătorii au dispus confiscarea a peste 11 miliarde de lei vechi obţinuţi din exploatarea a 25 de victime, dintre care 11 erau minore

 

(Sursa: stiri-neamt.ro)

Add comment


Security code
Refresh

Veolia

Arhiva Iasi TV Life

« June 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30