Victor Petcu Movilă poate cere bani mulți de la Apa Serv

 

Victor Petcu Movilă poate cere bani mulți de la Apa Serv

Written by  Feb 28, 2017

Noul manager de la Apa Serv SA Neamț, numit de un consiliu de administrație incert, cu Ioan Păcală pe post de președinte, are mari șanse să câștige bani frumoși de la societate, chiar dacă nu va ocupa mult timp  funcția oferită printr-un concurs (in)evitabil de împrejurări. Victor Petcu Movilă s-a văzut în situația, deloc comodă pentru un director care oferă scumpa apă nemțenilor, de a-și vedea publicate adresa, CNP-ul și restul datelor personale pe site-ul companiei, de unde oricine poate să le ia și să le folosească, eventual la o semnare de petiție online. Refuzăm să ne gândim cum ar putea fi folosite asemenea date de unii mai răuvoitori, mai ales că și soția dlui Petcu Movilă lucrează la Primăria Piatra Neamț, în postură importantă, în jurul dlui primar liberal Dragoș Chitic, ca șef birou resurse umane. A cărui soție lucra la… Apa Serv SA Neamț.

În acest punct, se cuvine să ne aducem aminte:

Această schemă a apărut într-un material pe care Mesagerul de Neamț l-a publicat în februarie 2013. Motive tehnice fac ca el să nu se mai regăsească în arhiva electronică, dar, pentru cei interesați, se poate da click aici.

La fel, tot pentru cei interesați și, mai ales, curioși, rămâne la îndemână site-ul Apa Serv pentru vizualizarea anunțului. Pentru conformitate, noi am salvat anunțul, care, în mod sigur, a generat neplăceri, atât noului manager încă incert, cât și celor de la Apa Serv, în frunte cu dl. Păcală, care au greșit grav când l-au expus publicului larg.

 

 

 

Sursa: mesagerulneamt.ro

Alex

 

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« April 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30