Neamţ

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Neamţ

Neamţ (657)

Un copil în vârstă de 10 ani, din municipiul Roman, a suferit arsuri la nivelul feţei şi al membrelor superioare, în urma unui incendiu izbucnit, marţi, la un autoturism parcat în interiorul unui garaj, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ a recomandat pacienţilor şi personalului să nu consume apă de la robinete după ce culoarea acesteia s-a modificat, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Victor Marghidan.

Familiile care au fost afectate de inundaţiile produse în luna iunie în municipiul Piatra-Neamţ vor primi ajutoare financiare de la primărie, valoarea totală a acestora ridicându-se la 115.000 lei a declarat, marţi, într-un comunicat de presă remis AGERPRES, primarul Dragoş Chitic. 

Pompierii ISU Neamţ intervin, la această oră, pentru a degaja arbori căzuţi din cauza furtunii pe mai multe sectoare de drum din judeţul Neamţ, a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei, căpitanul Andrei Grancea.

Două surori în vârstă de 15 respectiv 16 ani, din municipiul Piatra-Neamţ, sunt căutate de poliţişti după ce au fost date dispărute de tatăl lor, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, agentul şef adjunct Georgiana Moşu.

Pompierii militari continuă operaţiunile de evcuare a apei din cartierele Văleni şi Bâtca Doamnei din Piatra Neamţ, cele mai afectate de inundaţiile produse noaptea trecută. Sunt peste 120 de gospodării acoperite de ape, iar 15 persoane au fost evacuate.

Un bătrân în vârstă de 84 ani, din municipiul Piatra-Neamţ, a fost reţinut şi va fi prezentat, ieri, procurorilor, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, după ce ar fi agresat sexual o minoră în vârstă de 9 ani.

Pompierii au scos 40 de butelii cu oxigen dintr-o clădire care a fost cuprinsă de flăcări, în noaptea de vineri spre sâmbătă, intervenţia fiind una dificilă şi riscantă, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Adrian Rotaru.

Compania Delgaz Grid informează că pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale mâine, 13 iunie, începând cu ora 09.00, pentru consumatori de pe străzile: Republicii, Decebal, Piaţa Ştefan cel Mare, Piata 22 Decembrie, Durăului, Calistrat Hogaş şi Alexandru cel Bun.

Primarul municipiului Piatra-Neamţ, Dragoş Chitic, a apreciat condamnarea sa la trei ani de închisoare cu suspendare de către Curtea de Apel Bacău ca fiind una ”neaşteptată, nedreaptă şi neconformă cu adevărul”.

Arhiva Iasi TV Life

« July 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31