Items filtered by date: Tuesday, 13 August 2019

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Tuesday, 13 August 2019
Tuesday, 13 August 2019 19:28

Voluntari pe canicula

Voluntari si pe canicula. In centrele de  cartier ale primariei Iasi mai multi voluntari de la  Crucea Rosie impart trecatorilor apa si sunt  gata sa ajute persoanele care au  nevoie de primul ajutor pe canicula. Acestia  sunt echipati si cu tensiometre pentru a  masura pulsul siu tensiunea arteriala, ori  persoanele cardiace sunt cele mai afectate  de temperaturile ridicate. 

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Tuesday, 13 August 2019 19:27

Unde mergem la meci ?

Unde mergem la meci? Politehnica Iasi  intalneste duminica, in deplasare pe  vicecampioana fara stadion. De cateva  sezoane bune, FCSB si-a pierdut "casa",  respectiv stadionul propriu, ajungand sa  joace in diferite orase ale tarii partidele de pe  teren propriu. Poate fi aceasta una dintre  cauzele pentru care site-ul Ligii  profesioniste de Fotbal ne trimite la meciul  dintre Poli si FCSB atat pe Arena Nationala, cat  si la Pitesti, pe stadionul Nicolae  Dobrin?

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Tuesday, 13 August 2019 19:25

STOP facebook la volan

Ne luam adio de la live-urile pe facebook la  volan! Guvernul a adoptat modificari la Codul  Rutier care presupune sanctionarea drastica a  soferilor care transmit live pe Facebook în  timp ce conduc, unul dintre principalele  motive ale accidentelor rutiere. Sanctiunea  consta în 4 puncte penalizare si între 6 si 8  puncte de amenda.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Tuesday, 13 August 2019 19:23

Se cauta manager!

Se cauta manager pentru Spitalul „Elena  Doamna“! In luna septembrie va avea loc  concursul pentru ocuparea postului de  manager la Maternitatea “Elena  Doamna”. Viitorul manager va avea ca  principala atributie modenrizarea actului  medical de la maternitate si atragerea  de fonduri pentru efectiuarea de lucrarti  de consolidare si modernizare a  imobilelor care fac parte din unitarea  sanitara.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Tuesday, 13 August 2019 19:21

Sa vina chinezii

Iasul vrea sa atraga investitori din China! Ambasadoarea Republicii Populare  Chineze a anuntat ca in toamna judetul Iasi va fi  vizitat de un grup de investitori chinezi  interesati sa faca afaceri in zona. De  altfel, in cadrul vizitei sale, oficialul chinez a  anuntat autoritatile iesene ca este  interesat de a participa la licitatia pentru  tronsonul autostrazii Iasi-Targul Neamt, dar  si de parcurile industriale Miroslava si  FORTUS. 

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Tuesday, 13 August 2019 19:20

S-a intamplat pe 14 august

Pe 14 august 1996 a murit dirijorul si  compozitorul Sergiu Celibidache. Tot pe 14  august, dar in anul 1893, in Franta este  eliberat primul permis de conducere auto din  lume. Ce alte evenimente deosebite  au avut loc de-a lungul timpului pe 14 august,  aflati din materialul de mai jos.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Tuesday, 13 August 2019 19:18

Rapusi de caldura

Zeci de persoane au avut nevoie de  asistenta medicala din cauza temperaturilor  crescute din ultimele zile. Numarul  solicitarilor la Ambulanta au fost  extrem de multe iar echipajele medicale au  facut fata cu greu situatiei. Doar la  Unitatea de Primire Urgente a Spitalului  "Sf. Spiridon" din Iasi zeci de persoane cu  boli cronice au fost aduse cu stari de lesin  si tensiune ridicata in cazul celor cardiaci.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Tuesday, 13 August 2019 19:17

Inchis la Posta

Program modificat la unitatile Postei  Romane! Reprezentantii companiei anunta ca  intre 15-17 august toate subunitatile postale din  mediul urban si rural vor fi inchise, iar  trimiterile postale ar putea inregistra timpi  mai mari de circulati. Activitatea in cadrul  Companiei Nationale Posta Romana va  reveni la normal de la inceputul saptamanii  viitoare.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Tuesday, 13 August 2019 19:15

Editie limitata

Editie limitata a Bancii Nationale a Romaniei! La sfarsitul lunii BNR va pune in circulatie o  moneda pentru circulatie cu tema  Desavarsirea Marii Uniri – Regele  Ferdinand I Intregitorul. Lansarea in circuitul  numismatic a monedelor din aur si a  monedelor din alama pentru colectionare, se  realizeaza prin sucursalele regionale  Bucuresti, Cluj, Iasi si Timis ale Bancii  Nationale a Romaniei.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Tuesday, 13 August 2019 19:12

Cum ne protejam de soare

Este cald, este soare si multi dintre noi alegem  sa ne racorim la o piscina sau de ce nu, la  o plimbare prin Parcul Copou. Indiferent de  alegerea pe care o facem, medicii  dermatologi ne avertizeaza ca razele  soarelui ne pot face mai mult rau decat  bine. Care sunt recomandarile  specialistilor pentru aceasta perioada  pentru a nu ne expune pielea la arsuri solare,  veti vedea in cele ce urmeaza.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« August 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31