Items filtered by date: Tuesday, 11 June 2019

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Tuesday, 11 June 2019

Sistemele informatice pe baza cărora ar trebui să se stabilească relația dintre medicii de familie, Casa Națională de Asigurări de Sănătate și pacienți funcționează cu sincope foarte de mari, avertizează reprezentanții medicilor de familie.

Published in Sănătate

Ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, a spus din nou că nu se consideră vinovat de cozile uriașe de la alegerile europarlamentare și referendumul din 26 mai și spune că nu trebuie să-și dea demisia.

Published in Politic

O femeie care mânca semințe în tren și arunca cojile pe jos a fost filmată și apostrofată de către o tânără care se afla în același compartiment. Filmarea a devenit virală pe rețelele de socializare, unde tânăra a fost felicitată pentru că nu a privit impasibilă cum călătoarea făcea mizerie.

Published in Eveniment

Magistraţii Judecătoriei Vaslui au decis, marţi, că fostul primar al municipiului Bacău, Romeo Stavarache, poate fi eliberat condiţionat.

Published in Bacău

Aproximativ 600 de elevi din judeţul Botoşani nu vor susţine Evaluarea Naţională.

Published in Botoşani

Mai mulţi angajaţi din dispensarul Spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi şi-au întrerupt activitatea şi au declanşat un protest spontan pentru aproximativ 30 de minute, nemulţumiţi fiind că veniturile variază de la o lună la alta, pentru că au pierdut grupa II de muncă, şi nu primesc vouchere de vacanţă. 

Published in Eveniment

Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universităţii ”Ştefan cel Mare” Suceava (USV) organizează o şcoală de vară pentru liceeni din familii defavorizate sau cu nevoi speciale, în scopul reducerii abandonului şcolar, a informat directorul de proiect Ancuţa Elena Prisăcaru.

Published in Suceava

Fenomenele meteo care s-au produs în perioada 1-4 iunie în judeţul Botoşani au afectat aproximativ 800 de hectare de culturi agricole, însă gradul de afectare a culturilor este de până în 20%, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei pentru Agricultură, Cristian Delibaş.

Published in Botoşani

Primarul municipiului Piatra-Neamţ, Dragoş Chitic, a apreciat condamnarea sa la trei ani de închisoare cu suspendare de către Curtea de Apel Bacău ca fiind una ”neaşteptată, nedreaptă şi neconformă cu adevărul”.

Published in Neamţ
Tuesday, 11 June 2019 22:28

Cod portocaliu de furtuni in Neamt

ANM a emis o avertizare Cod portocaliu de furtuni pentru judeţul Neamţ.

Published in Neamţ
Page 1 of 5

Arhiva Iasi TV Life

« June 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30