Profesor din Botoșani, anchetat de Poliţie după un scandal sexual. Îşi mângâia eleva de 13 ani pe sâni

 

 

Profesor din Botoșani, anchetat de Poliţie după un scandal sexual. Îşi mângâia eleva de 13 ani pe sâni

Written by  Mar 02, 2018

Un profesor botoşănean este acuzat de hărţuire sexuală după ce i-a pus mâna pe sâni elevei sale de numai 13 ani. Scandalul a fost făcut public în şedinţa de Colegiu Prefectural şi s-a anunţat că s-a deschis un dosar penal pe numele cadrului didactic bănuit de agresiune sexuală asupra elevei. 

Un incident deosebit de grav a fost făcut public astăzi în cadrul Colegiului Prefectural din judeţul Botoşani. Mai precis s-a constatat că la o şcoală din mediul rural o elevă de 13 ani ar fi fost agresată sexual de profesorul ei. Mai precis bărbatul i-ar fi pus mâna pe sâni copilei. Cazul a intrat în atenţia poliţiei.   

Elevă atinsă pe sâni de profesor

Astăzi în cadrul unei şedinţe de Colegiu Prefectural în judeţul Botoşani, autorităţile au făcut publică o întâmplare deosebit de gravă dintr-o şcoală botoşăneană. Mai precis în semestrul I, al acestui an şcolar, la şcoala din satul Cristeşti, un profesor ar fi agresat sexual o elevă de numai 13 ani.  Mai precis, dascălul i-a pus elevei mâna pe sâni. Tânăra s-a plâns părinţilor care au anunţat imediat Poliţia. Eleva nici nu mai dorea să meargă la şcoală, în urma incidentului cu profesorul. A fost deschis un dosar penal iar profesorul în cauză este anchetat de oamenii legii. Inspectoratul Şcolar Judeţean a deschis la rândul său o anchetă în acest caz. Între timp profesorul şi-a dat şi demisia din funcţie.

 

 

(Sursa: adevarul.ro)

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« March 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31