Scandal sexual şocant într-o şcoală din Botoșani: doi băieţi de 13 ani, prinşi la toaletă făcându-şi sex oral reciproc

Scandal sexual şocant într-o şcoală din Botoșani: doi băieţi de 13 ani, prinşi la toaletă făcându-şi sex oral reciproc

Written by  Feb 28, 2018

Doi băieţi de clasa a VIII-a au fost prinşi întreţinând relaţii sexuale în toaleta şcolii. Cei doi adolescenţi făceau sex oral în timpul orelor de curs. 

Profesorii unei şcoli din judeţul Botoşani i-au prins pe doi elevi de clasa a VII-a întreţinând relaţii sexuale în toaleta şcolii. Cei doi băieţi făceau sex oral, unul celuilalt, în timpul orelor de curs. Cadrele didactice au anunţat Inspectoratul Şcolar.   

Sex oral în wc-ul şcolii

Scandalul sexual a avut loc la o şcoală din satul Durneşti, judeţul Botoşani, la sfârşitul lunii ianuarie. Mai precis, doi băieţi, de 13 ani, elevi în clasa a VII-a la respectiva unitate de învăţământ au stârnit suspiciunile colegilor dar şi a profesorilor printr-o apropiere considerată bizară. În cele din urmă, unul dintre profesori a văzut că cei doi lipsesc împreună în timpul orelor de curs. 

Mai multe cadre didactice i-ar fi depistat pe cei doi adolescenţi în toaleta şcolii, în timpul orelor, în timp ce întreţineau relaţii sexuale. Profesorii s-au declarat şocaţi de această experienţă, mai ales că cei doi băieţi, îşi făceau sex oral. A fost anunţată imediat Poliţia dar şi Inspectoratul Şcolar. Totodată, cazul a intrat şi în atenţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Se pare că cei doi elevi au întreţinut de mai multe ori relaţii sexuale în toaleta şcolii. În momentul de faţă, sunt consiliaţi psihologic.  

 

 

(Sursa: adevarul.ro)

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« December 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31