ÎNFIORĂTOR: tânăr din Botoșani, găsit spânzurat după ce şi-a anunţat moartea
Print this page

ÎNFIORĂTOR: tânăr din Botoșani, găsit spânzurat după ce şi-a anunţat moartea

Written by  Sep 26, 2017

Un băiat de numai 24 de ani a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa. Dat dispărut de familie încă de la începutul lunii august, Dănuţ Chipăruş a fost găsit spânzurat, la marginea unei păduri. Trupul neînsufleţit se afla la aproximativ 4 kilometri de locuinţa pe care o părăsise.

Totul s-a întâmplat la Mănăstireni, comuna Unţeni, acolo unde tânărul şi-a trăit cea mai mare parte a scurtei sale vieţi. Cadavrul a fost văzut atârnând de o creangă de către un sătean ajuns cu treabă în zonă. Acesta a alertat imediat autorităţile, iar cadavrul – într-o avansată stare de putrefacţie – a fost ridicat de cei de la medicina legală în vederea efectuării necropsiei.

Intenţiile sinucigaşe datează de mai multă vreme. La începutul lunii august, pe o reţea de socializare, Dănuţ Chipăruş posta următorul mesaj: “Sfarsit de viața pentru mine, m-am saturat de jigniri, injuraturi si bataie de joc, sunt rau cat traiesc si o sa fiu bun când nu o sa mai fiu”.

Imediat după postarea acestui mesaj, tânărul şi-a închis telefonul mobil şi a dispărut de la domiciliu. Din nefericire pentru cei apropiaţi, băiatul şi-a dus la capăt planurile sinucigaşe! Poliţiştii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă.

 

(Sursa: btbd.ro)