VIDEO. Bătrânețe, haine grele: scene greu de privit în fata unei instituții din Botoșani

VIDEO. Bătrânețe, haine grele: scene greu de privit în fata unei instituții din Botoșani

Written by  Mar 14, 2017

Scene cutremurătoare au putut fi văzute marţi dimineaţă la o instituţie din Botoşani, acolo unde o femeie disperată s-a culcat la uşa unităţii în speranţa că cineva îi va întinde o mână de ajutor. Paznicul a ridicat-o şi a dat-o afară.

Pensionara a venit tocmai din Broscăuţi la Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) pentru a-şi rezolva o problemă funciară cu 60 de ari. Terenul l-ar fi primit moştenire de la părinţi şi ar vrea să obţină titlu de proprietate, însă OCPI i-ar fi respins cererea.  „Eu nu ştiu pe acte. Asta mi-au dat-o amu’, că am fost la Primărie şi mi-o dat că pământul e al meu, este de la primar iscălitură. Ei, ce să fac, unde să mă duc?” întreba bătrâna.

Ea este mai mult decât îngrijorată din pricina faptului că soţul ei ar fi încercat să treacă respectiva suprafaţă pe numele său ca să o vândă. „Mi-a luat pământul de la părinţii mei, zestrea mea şi-a trecut-o pe om, iar omul a vrut să-l vândă. De ce să-l vândă? De ce să-mi vândă mie pământul, da’ eu unde să mă duc? Tata mi-a dat pământ ca să mă hrănesc, nu mi-a dat să-l vând”, se plângea pensionara.

Aceasta a adăugat că are o singură fată, însă este bolnavă şi tot ea o întreţine.

 

(Sursa: botosaneanul.ro)

Add comment


Security code
Refresh

Veolia

Arhiva Iasi TV Life

« June 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30