Botoşani

 

 

Botoşani

Botoşani (749)

Un adolescent de 16 ani a fost rănit grav, ieri, după ce peretele unui imobil de pe strada Dumbrava Roşie din municipiul Dorohoi s-a prăbuşit peste el, au declarat reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

Peste 5% dintre elevii de clasa a VIII-a din judeţul Botoşani care s-au înscris la evaluarea naţională nu au participat la prima probă a acesteia, potrivit datelor făcute publice de Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ).

O învăţătoare de la o şcoală din localitatea Truşeşti, judeţul Botoşani, este acuzată că a bătut un elev în vârstă de 7 ani, cu probleme medicale, până l-a învineţit.

Aproximativ 600 de elevi din judeţul Botoşani nu vor susţine Evaluarea Naţională.

Fenomenele meteo care s-au produs în perioada 1-4 iunie în judeţul Botoşani au afectat aproximativ 800 de hectare de culturi agricole, însă gradul de afectare a culturilor este de până în 20%, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei pentru Agricultură, Cristian Delibaş.

O familie din comuna Lunca din judeţul Botoşani a cărei casă a fost distrusă în urma inundaţiilor de săptămâna trecută va locui provizoriu într-o locuinţă modulară, în baza unei decizii adoptate, luni, de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU), a declarat prefectul Dan Şlincu.

Un bărbat în vârstă de 72 de ani din localitatea Viişoara din judeţul Botoşani a fost rănit grav, luni după-amiază, după ce a fost prins sub tractorul cu care s-a răsturnat, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Dorina Lupu.

Un bărbat din judeţul Botoşani a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru săvârşirea infracţiunii de omor, după ce şi-a ucis un vecin şi apoi l-a aruncat în râul Siret, se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, de procurori.

Două maşini de poliţie care se duceau să facă verificarea tehnică, în coloană, s-au ciocnit, la Botoşani. Accidentul s-a produs marţi de dimineaţă, pe şoseaua care leagă oraşul Dorohoi de Botoşani.

Jandarmii botoșăneni au dezarmat un bărbat înarmat până-n dinți, care amenința un elev de la Liceul Pedagogic ,,Nicolae Iorga”, ziua în amiaza mare.

Arhiva Iasi TV Life

« June 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30