egros
Botoşani

Botoşani (501)

Al doilea caz de antrax confirmat la o bovină din localitatea Flondora.

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova, urmărit internaţional, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat  de arestare şi predare sau extrădare pentru săvârşirea unei infracţiuni contra proprietăţii.

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au reţinut un cetăţean român care a încercat să introducă în România 2.000 de pachete de ţigări de contrabandă, pe care intenționa apoi să le comercializeze ilegal.

Fermierii din localitatea Flondora care au interdicția de a scoate vacile la pășunat din cauza celor două cazuri de antrax vor beneficia de hrană pentru animale în urma unei colecte organizate de Instituția prefectului, a anunțat joi prefectul Dan Șlincu.

O primărie de comună săracă din judeţul Botoşani şi-a cumpărat în 2008, de la o familie de medici, o vilă cu două etaje şi mansardă drept sediu administrativ. După 9 ani de la trazacţie, administraţia locală încă nu a plătit toţi banii şi riscă să rămână fără sediu. Comuna Manoleasa, aflată la 60 de kilometri distanţă de municipiul Botoşani, are în componenţă sate sărace, populate mai mult cu agricultori şi crescători de vite. Faima comunei se datorează faptului că este străbătută de un drum naţional de pământ.

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au reţinut un cetăţean român care a încercat să introducă în România 8.000 de pachete de ţigări de contrabandă, pe care intenționa apoi să le comercializeze ilegal.

Directorul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) – Centrul Judeţean Botoşani, Liviu-Stelian Zaharia, primarul comunei Frumuşica, Constantin Rădeanu, dar şi omul de afaceri Ion Munteanu au fost trimişi în judecată, astăzi, de procurorii Serviciului Teritorial Suceava al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Polițiștii din Botoșani au depistat doi bărbați care erau urmăriți internațional de autoritățile din Belgia, pentru săvârșirea a 20 de furturi și tentative la furt. Schimbul de date și informații a fost asigurat de Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca au descoperit, ascunse şi nedeclarate, într-un loc special amenajat pe rezervorul unui autoturism, 8.800 ţigarete de contrabandă în valoare de aproximativ 1300 lei, pe care o tânără cu dublă cetățenie intenționa să le comercializeze pe raza județului Botoșani.

Un grav accident rutier a avut loc duminică după-amiază pe Calea Națională, în imediata vecinătate a Serviciului Pubic Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor.

Arhiva Iasi TV Life

« June 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30