Items filtered by date: Tuesday, 18 June 2019

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Tuesday, 18 June 2019

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) a primit anul acesta aproape 4.500 de locuri bugetate la cele trei cicluri de studii Bologna, la care se adaugă 1.320 de locuri cu taxă – un total de 5.820 de locuri pentru admitere.

Published in Local

ACTUALIZARE INFORMARE METEOROLOGICĂ

Published in Eveniment

Numărul cazurilor de rujeolă este în creştere continuă în ultimele luni, acesta dublându-se de la lună la lună, a informat, marţi, directorul DSP Suceava, Liliana Grădinariu.

Published in Sănătate

Ţara Dornelor va deveni a cincea destinaţie de ecoturism din România şi singura de acest fel din Bucovina, a informat, marţi, Monica David, specialist în comunicare al Asociaţiei de Ecoturism Ţara Dornelor.

Published in Suceava

Peste 5% dintre elevii de clasa a VIII-a din judeţul Botoşani care s-au înscris la evaluarea naţională nu au participat la prima probă a acesteia, potrivit datelor făcute publice de Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ).

Published in Botoşani

EU SĂNĂTOS - NEURO-OFTALMOLOGIA ÎN ACTUALITATE

Invitat: prof. univ. dr. Dănuț COSTIN - șef departament Oftalmologie Spitalul "Prof. Dr. N. Oblu"

Partea 1

Partea 2

Published in EU SĂNĂTOS
Tuesday, 18 June 2019 18:15

Nou pod peste Bahlui

Lucrarile la unul dintre cele mai importante  poduri din Iasi sunt in plina desfasurare! Vorbim despre podul amplasat in cartierul  Dacia Cicoarei, care  va asigura legatura  intre strada Sarmisegetuza si  stradela Sofia Nadejde catre Strandul  Municipal, prin taversarea raului  Bahlui. In prezent, accesul in zona se face  pe un pod metalic pietonal, insa in viitor,  noul podul va avea patru benzi si trotuare.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Tuesday, 18 June 2019 18:13

Lucrari la drumul Iasi - Voinesti

Au inceput lucrarile la tronsonul de drum Iasi -  Voinesti. Lucrarile de reabilitare la soseaua  Iasi - Voinesti, cu o lungime de 2,4 km, vor  fi finalizate in doi ani. Municipalitatea spune  ca va monitoriza lucrarile, mai ales ca  acestea urmeaza a fi efectuate in mare parte  fara a fi oprita circulatia in zona. Contractul de  reabilitare a acestui drum se ridica la peste  sapte milioane si jumatate de lei.  

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Tuesday, 18 June 2019 18:08

In patima alcoolului

De la o distractie cu cateva pahare, se  poate ajunge la consumul zilnic de  alcool in cantitati foarte mari! Numarul consumatorilor de  alcool este din ce in ce mai mare si, din  pacate, varstele au scazut dramatic. Din ce  in ce mai multe persoane tinere vin la  psihiatru pentru dezalcoolizare si  terapie insa putini reusesc sa castige  lupta cu aceasta dependenta. Noi am  reusit sa vorbim cu o persoana care era sa  piarda totul din cauza alcoolului. Care este  povestea unui consumator de alcool,  veti vedea in cele ce urmeaza.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Tuesday, 18 June 2019 17:52

Cantare portabile pe DJ

Cantare portabile pe drumuri pentru a  verifica masinile de mare tonaj! Deteriorarea rapida a mai multor drumuri  judetene dupa cativa ani de la reparatii a  facut ca Directia de administrare a  drumurilor si podurilor judetene sa ia masuri  pentru cei care nu respecta limita de  incarcare a masinilor de mare tonaj. Astfel,  din aceasta luna, pe drumurilor judetene vor  fi facute razii cu doua sisteme moderne de  cantarire a camioanelor si masinilor de mare  tonaj. 

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 3

Arhiva Iasi TV Life

« June 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30