Primarul din Onești, amenințat de un interlop, când se plimba cu familia
Print this page
Nicolae Gnatiuc, primarul municipiului Onești Nicolae Gnatiuc, primarul municipiului Onești

Primarul din Onești, amenințat de un interlop, când se plimba cu familia

Written by  Sep 20, 2017

Nicolae Gnatiuc, primarul municipiului Onești, județul Bacău, ar fi fost agresat verbal de un interlop din localitate. Edilul se plimba cu familia, pe bulevardul Oituz, când a fost amenințat de un personaj care ar fi și angajat la Hotelul Trotuș.

„Deși este o zi frumoasă de duminică, pe care am petrecut-o impreună cu familia, liniștea unui astfel de week-end mi-a fost întreruptă de amenințările verbale ale unui interlop, MARIUS B., «om bun la toate» la Hotel Trotus din Onești”, relatează Nicolae Gnatiuc. Acesta crede că interlopul este supărat că nu a primit o locuință ANL și incidentul de duminică nu este o întâmplare, pentru că „de mai bine de 6 luni de zile profereaza amenințări la adresa mea și a familiei mele”.

Primarul Oneștiului mai susține că agresorul este un individ „protejat de sistem”, care „și-a permis, de-a lungul anilor, să aibă „aceeași atitudine sfidătoare și amenințătoare atât la adresa poliției, cât și la adresa unor simpli cetățeni”.

Nicolae Gnatiuc mai anunță că luni dimineață va face plângere penală la Parchet și Poliția Onești, „cu speranța că organele abilitate își vor face pe deplin datoria”.

 

(sursa: zdbc.ro)