FOTO/VIDEO. Accident GROAZNIC în județul Bacău: un TIR a făcut praf o Dacie
Print this page

FOTO/VIDEO. Accident GROAZNIC în județul Bacău: un TIR a făcut praf o Dacie

Written by  Aug 29, 2017

Astăzi, în jurul orei 13.00, a avut loc un accident cumplit în localitatea Helegiu, în care a fost implicat un autoturism și un TIR.

Imediat, la fața locului s-au deplasat din cadrul Detașamentului de Pompieri Onești o autospecială de intervenție cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, iar din cadrul Detașamentului de Pompieri Bacău o autospecială de descarcerare. Totodată, la fața locului s-a deplasat și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Bacău.

La locul evenimentului rutier, pompierii militari au constatat că în urma accidentului a rezultat o victimă, un bărbat în vârstă de 49 de ani (șoferul autoturismului), care era încarcerat. Echipajele de salvatori au extras victima și-au predat-o echipajului SAJ pentru acordarea îngrijirilor medicale și transportul acesteia la Spitalul Municipal Onești.

De asemenea, pompierii băcăuani au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și au deconectat bornele de la acumulatorii vehiculelor implicate în accidentul rutier.

 

(Sursa: zdbc.ro)