FOTO. O ambulanță a intrat într-un taxi și a rănit 3 bătrâni, într-o intersecție din Bacău

FOTO. O ambulanță a intrat într-un taxi și a rănit 3 bătrâni, într-o intersecție din Bacău

Written by  Apr 17, 2017

Un accident produs duminică în giratoriul de la Colegiul Economic din Bacău, în care au fost implicate o ambulanță și un taxi, a provocat un val de injurii la adresa taximetriștilor, în mediile de socializare. În cele din urmă, s-a dovedit că vinovat era altcineva.

Trei bătrâni cu vârste cuprinse între 82 şi 94 de ani au ajuns la spital după ce taximetrul în care se aflau a fost lovit de o ambulanţă cu semnalele luminoase în funcţiune şi care transporta un pacient la spital, accidentul având loc într-o intersecţie din municipiul Bacău.

„La ce te poți aștepta de la un taximetrist…cand are comanda rupe strada și când are client merge cu a 2 a sa tragă de timp sa ia banii omului…”, „Faptul ca legea le conferă anumite avantaje nu înseamnă că trebuie să își bata joc de traficul rutier și sa rada în nasul celorlalți participanți la trafic…nu cred ca sunt singura care observa acest comportament sfidător din partea lor…deși se cred regii șoselelor…sunt destui care nici 8 clase nu au terminat iar permisul de conducere a fost luat dintr un noroc…bravo celor care își fac meseria de taximetrist conform standardelor și rușine celor ce își bat joc de prerogativele oferite de lege!!!”, au fost unele dintre comentariile de pe Facebook.

Foto Facebook Alexandru Moruz

În urma impactului, trei bătrâni din taxi au fost răniţi, fiind transportaţi la spital. De asemenea, pacientul aflat în autosanitară a fost transferat într-o altă ambulanţă şi dus la spital.

„În urma cercetărilor, s-a stabilit că şoferul autosanitarei, un bărbat de 41 de ani, a intrat în sensul giratoriu de la intersecţia străzilor 9 Mai cu Bulevardul Unirii cu semnalele luminoase pornite şi fără a acorda prioritate taximetrului, condus de un bărbat de 38 de ani. În consecinţă, cele două autoturisme au intrat în coliziune, fiind rănite trei persoane de 82, 83 şi 94 de ani, pasageri în taximetru”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Cătălina Creţu.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultate fiind negative. Anchetatorii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

(Sursa: zdbc.ro)

Add comment


Security code
Refresh

Veolia

Arhiva Iasi TV Life

« June 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30