VIDEO. Adolescenți din Bacău care spărgeau apartamente, filmați când împărțeau „prada”

 

VIDEO. Adolescenți din Bacău care spărgeau apartamente, filmați când împărțeau „prada”

Written by  Apr 06, 2017
Doi tineri și o adolescentă au fost surprinși de camerele de supraveghere instalate într-un bloc, împărțindu-și prada. Cei trei erau spărgători de locuințe și, conform polițiștilor, au vizitat șase locuințe în câteva zile. S-au ales cu bunuri de 10.000 de lei, dosare penale și propuneri de arestare preventivă.

La data de 04 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Bacău au reținut pentru 24 de ore, două persoane care ar fi pătruns, prin forţarea şi escaladarea ferestrelor, în şase locuinţe din Bacău, de unde ar fi sustras bunuri în valoare totală de 10.000 lei, se arată într-un comunicat al Poliției Bacău.

În perioada 27 martie- 04 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute, prin forţarea ferestrelor, ar fi pătruns în şase locuinţe, situate în municipiul Bacău, de unde ar fi sustras bunuri şi sume de bani.

În urma activităților specifice efectuate, polițiști din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Bacău, cu sprijinul polițiștilor Brigăzii de Operațiuni Speciale, precum şi a celor din cadrul Serviciului Criminalistic, au reușit identificarea a doi tineri de 16 ani, din comuna Tamaşi şi altul de 24 ani, din comuna Sascut şi a unei tinere de 15 ani din comuna Gioseni, bănuiţi de comiterea faptelor.

La data de 04 aprilie a.c., polițiștii de investigații criminale au recuperat prejudiciul cauzat în proporţie de 70 %.

În cauză s-a dispus reținerea celor doi tineri pentru 24 ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propunere de arestare preventivă, iar faţă de minora în cauză s-a luat măsura încredinţării tutorelui, urmând a fi cercetată în stare de libertate.

Pe filmarea pe care Ziarul de Bacău v-o prezintă în exclusivitate, se observă cei trei spărgători cum își împart prada, într-o parcare. Este surprins același moment, dar din două unghiuri diferite.

 
 
(Sursa: zdbc.ro)

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« April 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30