Tragedie la Valea Seacă: Doi copii lăsați singuri în casă au murit într-un incendiu

Tragedie la Valea Seacă: Doi copii lăsați singuri în casă au murit într-un incendiu

Written by  Jan 30, 2017

Doi copii – un băieţel de opt luni şi o fetiţă de doi ani – au murit, luni, în urma unui incendiu care a cuprins casa în care locuiau, din Valea Seacă, judeţul Bacău. Potrivit news.ro, pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompieri din Vrancea. În momentul izbucnirii focului, copiii erau singuri acasă, mama fiind plecată după lemne, iar tatăl la muncă în străinătate.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Florin Olaru, incendiul a izbucnit în localitatea băcăuană Valea Seacă, la faţa locului intervenind pompierii din Adjud, care se ocupă de zona respectivă.

După ce au stins focul, pompierii au descoperit în locuinţă trupurile carbonizate a doi copii, fiind vorba despre un băieţel în vârstă de opt luni şi o fetiţă de doi ani. Pompierii au stabilit că incendiul a cuprins camera în care erau cei doi copii, după ce patul s-a încins de la soba aflată în apropiere.

În momentul izbucnirii incendiului, cei doi copii erau singuri acasă, mama fiind plecată după lemne, iar tatăl la muncă în străinătate. Un caz similar a avut loc şi în 22 ianuarie, în localitatea Parava din judeţul Bacău, când trei copii de patru luni, un an şi doi ani au murit într-un incendiu.

 

Sursa: ZDBC.RO

Alex

 

Add comment


Security code
Refresh

Veolia

Arhiva Iasi TV Life

« June 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30