Incendiu în cartierul CFR, din Bacău. Au ars 3 gospodării, de la un scurtcircuit

Incendiu în cartierul CFR, din Bacău. Au ars 3 gospodării, de la un scurtcircuit

Written by  Jan 25, 2017

Trei gospodării au ars noaptea trecută, în cartierul CFR, din municipiul Bacău. Potrivit pompierilor, cauza probabilă a incendiului o constituie un scurtcircuit electric la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

În această noapte, la ora 00:40, pompierii militari băcăuani au fost anunțați despre producerea unui incendiu la o gospodărie, pe strada Militari, din municipiul Bacău. Imediat la fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. La sosirea salvatorilor, la locul evenimentului s-a constatat că incendiul se manifesta în trei gospodării.

Incendiul a fost provocat de un scurtcircuit


Având în vedere amploarea incendiului, care risca să se extindă, au fost suplimentate forțele de intervenție cu utilaje din Bacău, Onești și Moinești. În urma efortului concentrat al celor 43 de pompieri salvatori s-a reușit, la ora 01:50, localizarea incendiului.

 

Intervenția militarilor a fost îngreunată de presiunea scăzută din rețeaua de hidranți stradali, de autoturismele parcate ce au pus în dificultate accesul mijloacelor de intervenție, de distanțele mici dintre construcții ce au favorizat extinderea incendiului până la sosirea forțelor de intervenție, de vântul ce bătea în rafale favorizând propagarea flăcărilor la vecinătăți și nu în ultimul rând de temperaturile scăzute ce s-au înregistrat pe timpul intervenției.

Incendiul a fost lichidat, la ora 03:42 și s-au înregistrat următoarele pagube materiale estimate la 40.000 de euro. La fața locului, s-a deplasat în cursul zilei de miercuri, o comisie ce va efectua cercetări pentru stabilirea cauzei incendiului. Potrivit primelor evaluări, cauza probabilă a incendiului o constituie un scurtcircuit electric la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

Sursa: zdbc.ro

Alex

 

Add comment


Security code
Refresh

Veolia

Arhiva Iasi TV Life

« June 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30