Trei copii cu vârste între 4 luni și 2 ani au murit arși în casă, la Parava. Mama copiilor este cercetată penal

 

Trei copii cu vârste între 4 luni și 2 ani au murit arși în casă, la Parava. Mama copiilor este cercetată penal

Written by  Jan 24, 2017

UPDATE: Tânăra din localitatea băcăuană Parava ai cărei copii au murit, duminică seară, într-un incendiu care i-a cuprins locuinţa, va fi cercetată penal de către poliţişti pentru ucidere din culpă.

Anchetatorii nu au reuşit să stabilească, deocamdată, unde era plecată mama celor trei fraţi, de patru luni, un an şi doi ani, în momentul în care casa s-a aprins, cel mai probabil, de la jarul căzut din sobă pe covorul din cameră.

”Iniţial, femeia a declarat că era plecată să aducă apă de la o fântână din sat. Apoi a spus poliţiştilor că, de fapt, se dusese după un telefon mobil la un vecin. Urmează ca toate aceste aspecte să fie lămurite în urma anchetei ce se va desfăşura în acest caz”, a declarat, luni, pentru News.ro responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Bacău, Gabriela Ciobanu.

Poliţiştii băcăuani vor dispune şi efectuarea unei expertize psihiatrice a femeii pentru a se stabili dacă aceasta are discernământ.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Florin Olaru, incendiul a fost anunţat, duminică seară, în jurul orei 19.50, la o locuinţă din satul Parava, judeţul Bacău, zona intrând în competenţa pompierilor de la secţia din Adjud.

Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că focul cuprinsese o cameră de locuit, iar când au intrat în respectiva încăpere au găsit cadavrele carbonizate a trei copii de patru luni, un an şi doi ani.

Tatăl copiilor este plecat în străinătate, iar mama le-a declarat anchetatorilor că plecase pentru scurt timp ca să aducă apă (News.ro).

Pompierii au ajuns la locul tragediei


Trei copii cu varste intre patru luni si doi ani au pierit duminica seara, arsi de vii in casa, in Parava, judetul Bacau, anunta Pro TV. Se pare ca mama i-a lasat nesupravegheati pentru a merge sa scoata apa si cand s-a intors a gasit casa in flacari. Pompierii ajunsi la fata locului nu au mai putut face nimic.

 

Tragedia a avut loc in localitatea Parava, din judetul Bacau. Mama crestea singura cei trei copilasi cu varste de patru luni, un an si doi ani pentru ca tatal era plecat la munca in strainatate. Duminica seara, femeia i-a lasat in casa dormind si a plecat sa ia apa din sat. Intre timp, casa a fost cuprinsa de flacari. O echipa de la jandarmi care patrula prin zona a vazut incendiul si a intervenit pana sa ajunga pompierii.

Imediat, a ajuns acasa si mama copiilor, care a incercat cu disperare sa-i salveze, insa era prea tarziu. „Am ajuns si am vazut ca se chinuiau sa arunce cu zapada, noi am sarit cu galeti, dar degeaba. Si apoi a scos copilul si era mort. Am inceput a plange”, a spus mama copiilor.

Mama copiilor era plecată în sat, după apă


Medicii sositi la fata locului nu au putut decat sa declare decesul copiilor. Autoritatile au deschis o ancheta pentru a decide cum s-a intamplat totul si mai ales pentru a afla daca mama se face vinovata de tragedie.

 

Sursa: zdbc.ro

Alex

 

Add comment


Security code
Refresh

Arhiva Iasi TV Life

« April 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30