Items filtered by date: Thursday, 25 October 2018

 

  

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

Items filtered by date: Thursday, 25 October 2018

Un cunoscut artist din Iasi a fost decapitat in timp ce se plimba cu ATV-ul. Din primele informaţii bărbatul s-a lovit de un cablu care atârna pe drumul privat din zonă, potrivit paginii de Facebook-Atenţie Poliţia Iaşi. Bărbatul care a murit a fost decoperit de către proprietatul terenului din zonă. 

Published in Eveniment
Thursday, 25 October 2018 21:45

ÎN AUDIENȚĂ cu GABRIEL HARABAGIU

ÎN AUDIENȚĂ cu GABRIEL HARABAGIU

 

Published in In audienta

PULS ECONOMIC - PROGRAME ASF DE EDUCAȚIE FINANCIARĂ!

Invitat: Alexandra BONTAȘ - șef serficiu Educație Financiară ASF

Published in Puls Economic

 

DEZBATEREA ZILEI - ATENȚIE LA BOLILE DE SEZON!

Invitat: prof. dr. Carmen DOROBĂȚ - manager Spitalul de Boli Infecțioase

Published in Dezbaterea zilei

Vor victoria! Elevii lui Flavius Stoican nu concep alt rezultat decat victoria in partida de vineri impotriva celor de la Hermannstadt. Dupa trei etape de seceta de puncte, dar cu un joc bun, iesenii pornesc increzatori in fortele proprii si vor sa obtina punctele care sa ii aduca mai aproape de atingerea obiectivului stabilit, respectiv clasarea pe un loc de playoff la finalul sezonului regulat. Totodata victoria in partida in ultima etapa a turului, ar reprezenta cel mai frumos cadou pe care Andrei Sin l-ar puta primi de ziua lui.

Published in ȘTIRI VIDEO

Iesenii iubitori de muzica sunt asteptati in perioada urmatoare la Casa de Cultura a Studentilor pentru cele mai noi concerte. Conducerea institutiei de cultura a pregatit un program special care va debuta cu Festivalul "Rock`n`Iasi" Indoor, editie care va aduce formatii din tara si strainatate in perioada 26-28 octombrie.

Published in ȘTIRI VIDEO

Se trece la ora de iarna! CFR Calatori anunta programul trenurilor la trecerea la ora de iarna. Reprezentantii companiei anunta ca din 28 octombrie, in activitatea de transport feroviar se va trece la ora oficiala de iarna, ora 4.00 devenind ora 3.00. Trenurile surprinse in circulatie de trecerea la ora de iarna vor stationa in gari, dar mersul trenurilor nu se va schimba.

Published in ȘTIRI VIDEO

70 de ani de excelenta in asistenta medicala!Sub aceasta deviza, medici chirurgi, cardiologi, stomatologi sau endocronologi, dar si specialisti din domenii asociate medicinei, participa in aceste zile la conferintele dedicate Zilelor Spitalului Clinic CF Iasi. Doctorii care au asistat la prelegerile lectorilor au aflat aspecte noi si interesante despre cum trebuie abordati pacientii, in functie de patologia pe care o au.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Sarbatoare mare in biserica ortodoxa si cea romano-catolica.Este sarbatorit Sfantul Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 3

Arhiva Iasi TV Life

« October 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31