Items filtered by date: Saturday, 28 October 2017

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Saturday, 28 October 2017

Se schimbă vremea. Se porneşte vântul şi temperaturile încep să scadă. Meteorologii ne informează că duminică şi luni vântul va suflă cu putere în toată ţară şi va spori senzaţia de frig; iar în zonele montane va fi iarnă în toată regula, cu ninsori consistente şi viscol.

O femeie în vârstă de 65 de ani din Bălţaţi a încercat să se sinucidă. Ea s-a înjunghiat cu un cuţit de bucătărie la nivelul gâtului şi pieptului, în vecinătare vaselor mari de sânge.

Published in Eveniment

Antrenorul Flavius Stoican i-a lăudat şi încurajat pe jucători, cu toţii strigând “Iaşul, Iaşul!”.

Published in Sport

Luminița MUNTEANU - director executiv Direcția de Asistență Comunitară

Published in Lumina Ortodoxiei

Machiajul poate fi o adevărată provocare dacă porţi ochelari de vedere. În primul rând îţi este dificil să te machiezi pentru că nu vezi bine şi bineînţeles, nu o poţi face cu ochelarii la ochi...

Published in Life Style

Sute de români s-au plâns în ultimele zile că au fost sunaţi de pe numere cu prefixe din alte ţări, printre care numeroase din Africa.

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) anunță noi licitații.

Published in Auto

Doi bărbaţi au ajuns, în ultimele 24 de ore, în stare de hipotermie la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi.

Published in Sănătate

Dezvoltarea rapidă a tehnologiei face ca aceasta să fie tot mai accesibilă pentru oricine. Pe de altă parte, acest lucru are și efecte negative, căci copiii sunt tot mai expuși la diverși factori perturbatori, de la site-uri de jocuri de noroc și filme porno până la pierdut vremea pe diverse aplicații de chat sau socializare.

Published in High-Tech

Antibiotice Iaşi, unul din principalii producători lo­cali de medicamente, urmăreşte consolidarea poziţiei pe pieţele externe, identificarea de noi pieţe, dar şi tendinţele şi schimbările de pe piaţa internaţională în domeniul farmaceutic.

Published in Economic
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« October 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31