Items filtered by date: Wednesday, 25 July 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Wednesday, 25 July 2018

Schimbare de filosofie la Poli! O noua sosire este pe cale sa aiba loc in dealul Copoului, unde se pare ca exista sanse mari sa ajunga Alexandru Bourceanu. Fostul jucator al lui FCSB este pe punctul de a semna un contract cu gruparea ieseana in ciuda filosofiei la care a facut referire in urma cu aproximativ doua saptamani, Tibor Selymes. Directorul sportiv al Politehnicii sustinea pe atunci ca nu va aduce jucatori peste 26 de ani, insa se pare ca acesta si-a schimbat intre timp viziunea.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Sah in scoli! Din anul scolar 2018-2019, elevii care sunt scutiti de ora de educatie fizica si sport, vor avea ocazia sa invete sa practice sahul. Aceasta este cea mai noua initiativa a Ministerului Educatiei. Elevii vor beneficia de profesori specializati in practicarea sportului mintii, precum si de un manual care sa ii initieze in tainele sahului.

Published in ȘTIRI VIDEO

Mai este putin pana cand jucatorii de sah din Podu Ros vor avea un parc nou, dotat cu mese si banci. Si asta nu e tot. Municipalitatea s-a gandit sa monteze mai multe panouri fonoabsorbante  pentru ca cei care stau in parc sa nu fie pertubati de traficul din zona.

Published in ȘTIRI VIDEO

Mai exista o speranta pentru bolnavii cronici! Samabata trecuta, au fost prelevate organele unui barbat de 60 de ani din Piatra Neamt, care se afla in moarte clinica. Unul dintre rinichi a venit la Iasi iar testele de compatibilitate i-au adus o veste buna unui barbat de 36 de ani: ca va putea duce o viata normala. Interventia a fost un real succes, iar starea pacientului este una foarte buna.

Published in ȘTIRI VIDEO

Situatie inedita in justitia ieseana. In motivarea de acuzatie din dosarul lui Claudiu Pasnicu, cel care a omorat doi oameni intr-o intersectie din Nicolina, apare condamnarea pentru "omor calificat" si nu "omor din culpa", asa cum se intampla in cazul accidentelor rutiere soldate cu victime omenesti. De ce? Pentru ca vinovatul nu a respectat nicio regula de circulatie si a calcat pedala de acceleratie chiar daca semaforul era pe rosu.

Published in ȘTIRI VIDEO

Dupa ce au urmarit tinerii din mai multe tari veniti la festivalul concurs "Catalina", consilierii judeteni au sustinut propriul spectacol in sedinta. Cum era de asteptat, replicile taioase nu au lipsit.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! In calendarul ortodox, pe 26 iulie, este pomenit Sfantul Sava al III-lea. Romano-catolicii ii venereaza pe Sfintii Ioachim si Ana, bunicii lui Iisus Hristos.

Published in ȘTIRI VIDEO
Wednesday, 25 July 2018 19:23

Nu pot imparti grija pentru Iasi.

Presedintele Consiliului Judetean, Maricel Popa acuza primarul Iasului ca ar vrea sa privatizeze intreg municipiul. Mihai Chirica, edilul sef, nici nu vrea sa-i mai pronunte numele lui Maricel Popa.

Published in ȘTIRI VIDEO

A fost un autor si un mare teolog roman. Si-a luat numele de familie de la denumirea localitatii in care s-a nascut. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre Constantin Erbiceanu.

Published in ȘTIRI VIDEO

Municipalitatea vrea sa deschisa un muzeu al canalizarii la Iasi si poate ca va intrebati de ce. Pe fondul ploilor abundente din ultimele saptamani, intreg orasul s-a aflat sub o mare de apa din cauza faptului ca reteaua de canalizare este infundata. Dupa retragerea apei, autoritatile locale impreuna cu cei de la Apa Vital au mers in teren si au constatat faptul ca mai toate canalizarile sunt infundate cu pietre, chiar si bolovani.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« July 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31