Items filtered by date: Tuesday, 25 September 2018

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Tuesday, 25 September 2018
Tuesday, 25 September 2018 20:28

DEZBATEREA ZIILEI - CATOLICII AU UN NOU SFÂNT

 

DEZBATEREA ZIILEI - CATOLICII AU UN NOU SFÂNT

Invitat: pr. Cornel CADAR - purt. cuv. DIECEZA ROMANO-CATOLICĂ

 

 

 

Published in Dezbaterea zilei

Risc de aparitie a virusului pestei porcine la Iasi. Specialistii de la Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor atentionaeaza ca exista riscul de a importa virusul pestei porcine in Iasi din celelalte judetete. Acest lucru poate avea loc in timpul pelerinajului anual de la Sfanta cuvioasa Parascheva. Medicii sanitar-veterinari cer interventia autoritatilor, insa nu este clar ce masuri vor fi luate la nivelul judetului.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Se pregateste un nou tun imobiliar. Omul de afaceri Ioan Zapodeanu vrea sa construiasca in Copou, aproape de Liceul Agricol, 30 de blocuri. Un proiect indraznet dar care ridica multe semne de intrebare in ceea ce priveste urmarile. Trafic aglomerat si o supradimensionare a retelelor de  canalizare si alimentare cu apa potabila.

Published in ȘTIRI VIDEO

Prea multi poluanti in aer. Sunt inregistrate depasiri de particule in suspensie la doua statii de monitorizare a calitatii aerului din judetul Iasi. Este vorba de zona Podul de Piatra din Iasi, unde este un trafic mare de autovehicule si in zona Ungheni. Situatia insa nu este una alarmanta. Expertii vor sa afle cauza acestor depasiri pentru a putea interveni.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Din camera de camin ... direct la Spitalul de Boli Infectioase. Mai multi studenti de la Seminarul Teologic au ajuns la Spitalul de Boli Infectioase "Sf.Parascheva" din  Iasi dupa ce au consumat produse lactate. Primele simptome au aparut la cateva ore dupa ce au mancat branzeturi procurate de la un magazin din Iasi. Acestia au fost transportati de urgenta la spital si acum starea lor este stabila.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

A fost intemeietorul Ministerului Muncii si Ocrotirilor Sociale. A fost membru fondator al Partidului Muncii. A fost doctor in stiinte economice. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre Grigore Trancu - Iasi.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 26 septembrie in Biserica Ortodoxa este pomenit Sfantul Neagoe Basarab. Romano catolicii ii venereaza pe Sfintii Cosma si Damian.

Published in ȘTIRI VIDEO

Start stagiunii cu numarul 100. In aceat weekend Ateneul din Iasi va marca deschiderea stagiunii CENTENAR, cu o sumedenie de evenimente ce vor avea loc chiar in inima orasului, pe pietonalul Stefan cel Mare si Sfant, in fata Palatului Roznovanu. Spectacole pentru cei mari si cei mici deopotriva, un maraton de filme inedite si un spectacol sustinut de Corul Marii Uniri si Fanfara Brigazii 15 Mecanizate Podu Inalt sunt propunerile Ateneului pentru iubitorii de cultura. Toate evenimentele vor fi gratuite.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Pregatiri pentru sezonul de incalzire in scoli! Pana in acest moment, 70 la suta din institutiile de invatamant preuniversitar si-au asigurat combustibilul necesar pentru anotimpul rece. Inspectoratul Scolar Judetean anunta ca pana la data de 10 octombrie, absolut toate unitatile scolare urmeaza a finaliza activitatea de achizitionare a combustibilului pentru sezonul de incalzire.

Published in ȘTIRI VIDEO

Dispute pe "Sectia de arsi"! Nu mai putin de zece milioane de euro au fost investiti in ultimii ani in amenajarea Sectiei de Chirurgie Plastica Reconstructiva si Arsi dar Ministerul Sanatatii inca nu a dat avizul pentru ca aceasta sa fie si dotata. De doi ani clinica sta inchisa iar chirurgii opereaza in salile de la ORL sau Cardiologie pentru ca nu au unde sa isi desfasoare activitatea.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« September 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30