Radu

Radu

CSM Politehnica Iasi si-a fixat la inceputul actualului sezon drept obiectiv principal, calificarea in playoff-ul campionatului. Daca dupa primele etape disputate, visul iesenilor nu parea irealizabil, acum inainte de ce-a de-a doua etapa a returului de campionat, elevii lui Flavius Stoican par mai aproape de zona rosie a clasamentului, decat de locurile fruntase la care sperau. Dar chiar si asa, antrenorul iesenilor continua sa isi calculeze sansele la locul 6.

Spiritul lui Eminescu ajunge si in capitala Austriei.Pentru ca acest lucru sa fie posibil, mai multe institutii din Iasi au colaborat, astfel incat in centrul Vienei, acolo pe unde, candva, au trecut pasii marelui poet, sa fie sadit un pui al teiului din Gradina Copou.Descendenta arborelui ce va fi plantat in capitala Austriei a fost dovedita stiintific de specialistii Universitatii de Stiinnte Agricole si Medicina Veterinara din Iasi.

Poftiti la produse traditionale. Targul de Toamna de la USAMV a umplut si in acest an curtea universitatii de producatori si clienti dornici sa deguste produse traditionale romanesti. Anul acesta, la targ participa aproape 20 de producatori agricoli si mestesugari.

Se cauta cadre medicale! Angajatori din mai multe tari europene si-au anuntat participarea la Targul de joburi pentru personalul medical. Editia din acest an va avea loc pe 21 octombrie la Casa de Cultura a Studentilor.

Sunt "Cetateni de onoare" ai Iasului. De 25 de ani municipalitatea a acordat acest titlu la peste 100 de persoane. Activeaza in diverse domenii, sunt de confesiuni diferite si vin din toate colturile lumii. Va prezentam o parte din lista cu cei care din 1992 si pana in 2017 au primit titlul de "cetatean de onoare".

Pacea in lume, ceruta divinitatii prin voci de copii.Intr-o lume in care inca exista razboaie, iar atentatele au devenit frecvente, un milion de copii din peste 70 de tari s-au rugat pentru pace. Initiativa apartine Bisericii Romano Catolice, iar la Iasi, o slujba speciala, Rozarul, a fost oficiata in toate bisericile catolice.La Catedrala Romana Cotalica au fost prezenti zeci de copii, unii, mai mari, veniti singuri, altii alaturi de parinti.

Poluarea din Iasi da nastere unui adevarat jihad politic.Confruntarea dintre primarul Iasului si presedintele Consiliului Judetean a ajuns sa fie moderata de ministrul Mediului.Venit la Iasi pentru a discuta cu autoritatile despre combaterea poluarii al carei nivel a atinc un prag istoric in acest an, ministrul Mediului a ajuns sa-l acuze pe Mihai Chirica inclusiv de generarea schimbarilor climatice.In replica, primarul de Iasi, a anuntat ca va sesiza Comisia Europeana pentru ca, in realitate, datele care indica nivelul poluarea din municipiu nu sunt atat de corecte pe cat s-ar crede.

De la scoala ... direct la spital. Patru elevi de clasa a IV-a din localitatea Scheia au ajuns la spital dupa ce au mancat laptele distribuit prin programul guvernamental. Toti au fost tramnsportati la spitalul de Boli Infectioase cu simptome specifice toxiinfectiei alimentare. Medicii spun ca starea lor este buna. Autoritatile au declansat o ancheta epidemiologica pentru a vedea care au fost cauzele imbolnavirii.

Arhiva Iasi TV Life

« October 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31