Items filtered by date: Wednesday, 31 October 2018

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Wednesday, 31 October 2018

Au luptat pana in ultima clipa! Elevii lui Flavius Stoican au demonstrat ca pot domina, in ciuda arbitrajelor ostile sau a inferioritatii numerice. Chiar daca a pierdut lupta pentru sferturile de finala ale Cupei Romaniei, la loteria penalty-urilor Politehnica a iesit cu fruntea sus din competitie. Determinare, forta de grup si individuala, pofta de joc si daruire, acestea sunt cuvintele care pot caracteriza evolutia trupei lui Flavius Stoican, care a pierdut meciul cu Viitorul cu scorul de 5-7.

Published in ȘTIRI VIDEO

Spectacol de gala al artistilor chinezi la Tomesti. Mai multe ansambluri de dans artistic, grupuri de muzica folclorica si intrepreti din provincia Henan a Republicii Populare Chineze au facut un adevarat spectacol de culoare si lumini pentru tomesteni. Evenimentul cultural a fost un cadou din partea Centrului Cultural Chinez deschis la Bucuresti pentru a sarbatori cei o suta de ani de reintregire a Romaniei. Delegatia chineza a avut si ea mai multe suprize pregatite de locuitorii din Tomesti pentru oaspetii din "tara soarelui rasare".

Published in ȘTIRI VIDEO

Ziua Mondiala a Economisirii, marcata printr-un curs de educatie financiara. la Iasi, aproape 1.000 de studenti au participat la ceea ce se doreste cea mai ampla ora de educatie financiara din lume. Organizatorii cursului, care s-a desfasurat simultan in peste 60 de locuri din 25 de orase din tara, vor sa stabileasca un nou record mondial. Actualul record de ceducatie financiara a fost stabilit in 2013, pentru o initiativa care a avut loc in Statele Unite si a numarat 5.624 de participanti.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 1 noiemrbie, in biserica ortodoxa este pomenita si praznuita Sfanta Elena din Sinope. In bisericile romano-catolice sunt venerati TOTI SFINTII.

Published in ȘTIRI VIDEO

Este autorul a peste 150 de lucrari stiintifice. A coordonat si participat activ la intocmirea mai multor monografii geologice. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre geologul Virgil Ianovici.

Published in ȘTIRI VIDEO

Nicio sedinta de Consiliu Local fara atacuri la persoana. La ultima intalnire a alesilor locali, liberalul Razvan Timofciuc l-a acuzat pe viceprimarul Gabrfiel Harabagiu ca are interese care nu sunt compatibile cu functia de viceprimar. Mai exact, viceprimarul ar fi beneficiat o o facilitate financiara pentru a sustine un schimb de teren intre un dezvoltator imobiliar si Primarie. Reactia viceprimarului a fost una extrem de acida.

Published in ȘTIRI VIDEO

Primarul Mihai Chirica vrea referendum pe tema masinilor poluante. Edilul vrea sa afle de la ieseni daca mai sunt de acord ca orasul sa fie invadat de masini second-hand, care nu mia respecta normele de mediu impuse de Uniunea Europeana.

Published in ȘTIRI VIDEO
Wednesday, 31 October 2018 18:23

ÎN AUDIENȚĂ cu MIHAI CHIRICA

ÎN AUDIENȚĂ cu MIHAI CHIRICA

 

 

Published in In audienta

 

INVESTIM ÎN IAȘI - CUM ATRAGEM MAI MULȚI TURIȘTI LA IAȘI?

Invitaț: Florin BĂRHĂLESCU - specialist în turism

Published in Investim în Iaşi

 

DEZBATEREA ZILEI - Mai mulți bani pentru S.M.I.D.

Invitat:Maricel POPA - președinte CJ Iași

Published in Dezbaterea zilei
Page 1 of 3

Arhiva Iasi TV Life

« October 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31