Items filtered by date: Wednesday, 03 October 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Wednesday, 03 October 2018
Wednesday, 03 October 2018 19:33

INVESTIM ÎN IAȘI - INDUSTRIA DE IT, ÎNCOTRO?

 

INVESTIM ÎN IAȘI - INDUSTRIA DE IT, ÎNCOTRO?

Invitat: Dorin CRISTEA - manager ROMSOFT

Published in Investim în Iaşi

Enoh deja iesean! Lewis Enoh, jucatorul venit in acest debut de campionat din prima liga din Belgia pare a fi, din spusele luiFlavius Stoican jucatorul care s-a adaptat cel mai repede la Poli Iasi. A marcat deja de doua ori pentru ab-albastri, chiar daca a facut-o in ambele randuri din penalty, si este un jucator de echipa. Sufera alaturi de Poli atunci cand rezultatul nu este cel dorit si se bucura atunci cand gruparea din dealul Copoului reuseste sa faca un meci bun chiar daca se afla sau nu pe teren.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

 

DEZBATEREA ZILEI - ALEGERI LA ORGANIZAȚIA JUDEȚEANĂ PSD IAȘI

Invitat: Maricel POPA. președintele CJ Iași

 

 

 

Published in Dezbaterea zilei

„Fa-o AZI, nu intr-o zi"! Institutul Regional de Oncologie Iasi, impreuna cu Asociatia IRO Iasi, a lansat, campania „Previne cancerul", sub sloga¬nul „Fa-o AZI, nu intr-o zi". Scopul acesteia este de a informa populatia asupra necesitatii controalelor periodice, care conform medicilor pot face dife¬renta intre viata si moarte. Campania se va desfasura timp de cinci luni, dintre care trei vor fi dedicate investigatiilor si doua analizarii datelor.

Published in ȘTIRI VIDEO

Activitate intensa la Casa de Cultura a Studentilor!Pana in luna decembrie, calendarul Casei de Cultura a Studentilor abunda in evenimente cu si despre studententi. Primul eveniment va avea loc pe 6 octombrie, Festivalul Interetnic Confluente care reuneste mai multe asociatii studentesti si care doreste sa scoata in evidenta multiculturalitatea din Romania.

Published in ȘTIRI VIDEO

FILIT cucereste tanara generatie. Festivalul International de Literatura si Traducere a debutat la Iasi cu doua evenimente dedicate tinerilor ieseni. Elevii colegiului de Arta "Octav Bancila" au povestit despre literatura si viata cu scriitoarele Mariana Codrut si Ana Maria Caia. Totodata, la casa FILIT a fost lansat proiectul DIGIPUB plus, care propune tinerilor de la litere sa se inscrie intr-un program de practica la editurile din Iasi si Bucuresti.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei. Pe 4 octombrie, in bisericile ortodoxe este pomenit Sfantul Sfintit Mucenic Ierotei, episcop al Atenei. Romano-catolicii il venereaza pe Sfantul Francisc din Assisi.

Published in ȘTIRI VIDEO

A fost ambasador al Romaniei la Moscova. A fost un cunoscut si apreciat lingvist si filolog roman. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre profesorul Iorgu Iordan.

Published in ȘTIRI VIDEO

Se simte ca se raceste! Odata cu scaderea temperaturilor din ultimele zile, numarul persoanelor diagnsoticate cu viroze respiratorii a crescut, iar unele dintre ele au ajuns chiar la spital. Aceste afectiuni sunt sezoniere si pot produce epidemii mai ales toamna, cand exista diferente mari de temperatura de la zi la noapte.

Published in ȘTIRI VIDEO

Masuri de siguranta de Sfanta Parascheva. Autoritatile sunt in alerta si vor lua masuri fara precedent. Si asta pentru a prfeveni propagarea pestei porcine pe teritoriul judetului Iasi. O masura impusa deja - pelerini nu vor avea voie sa aiba la ei produse din carne de porc. Inspectorii sanitar-veterinari si politistii de la rutiera vor organiza filtre la toate intrarile din oras.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« October 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31