Items filtered by date: Tuesday, 02 October 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Tuesday, 02 October 2018

 

DAREA DE SEAMĂ - PARC INDUSTRIAL ÎN MIROSLAVA

Invitat: Dorel CODINĂ - Director INDUSTRIAL PARK MIROSLAVA

 

Published in Darea de seama

 

EU SĂNĂTOS - FACTORII DE RISC CARDIOVASCULAR

Invitat: conf. univ. dr. Maria-Magdalena LEON CONSTANTIN - medic primar medicină internă

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

                                                                                                              

Published in EU SĂNĂTOS

Vrea revansa! Flavius Stoican isi doreste o victorie in meciul de vineri de pe teren propriu, impotriva celor de la Viitorul Constanta. Antrenorul Politehnicii nu a uita rezultatele din sezonul anterior si isi doreste cu orice pret ca elevii sai sa sparga ghinionul si sa obtina cele trei puncte puse in joc pentru etapa a XI-a. In prezent FC Politehnica Iasi are un total de 14 puncte si se pozitioneaza pe locul VIII in clasamentul primului esalon. Meciul dintre Poli si Viitorul va avea loc vineri, 5 octombrie, de la ora 21.00.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sala plina la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi! Data de 1 octombrie a fost marcata ca Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice. A fost motivul pentru care Primaria Municipiului Iasi prin Directia de Asistenta Comunitara Iasi impreuna cu Iasi TV Life a organizat un spectacol dedicat persoanelor de varsta a treia.

Published in ȘTIRI VIDEO

Au solutii pentru a atrage forta de munca din spatiul non-UE. Prezent la Iasi la Forumul Administratiei Publice Locale, liderul PNL Ludovic Orban a prezentat, pe de o parte, de ce exista deficit de forta de munca iar pe de alta parte cum poate fi acoperit acesta.

Published in ȘTIRI VIDEO

Universitatea de Medicina si Farmacie "Grigore T. Popa" din Iasi si-a deschis portile! Aula "George Emil Palade" a fost plina de studenti si cadre didactice pentru a lua parte la ceremonia festiva de deschidere a anului universitar 2018-2019. Ca in fiecare an, rectorul UMF Iasi a precizat succint reusitele academice ale anului trecut si perspectivele de viitor.

Published in ȘTIRI VIDEO

Un nou inceput! Ca in fiecare an, Universitatea "Al.I.Cuza" din Iasi deschide anul universitar printr-o ceremonie la care iau parte numeimportante din mediul acamedic iesean si bineinteles, studentii. Acesta este momentul in care se trage linie pentru a vedea ce rezultate s-au obtinut in anul trecut si se stabilesc premisele pentru imbunatatirea calitatii actului didactic.

Published in ȘTIRI VIDEO

Preambul la Festivalul International de Literatura si Traducere. Scriitorul Éric Vuillard a fost prezent la Iasi pentru a ne vorbi despre cea mai recenta carte a sa "Ordinea de zi" si despre ce inseamna sa fii scriitor in zilele noastre. Intalnirea a fost posibila multumita unei colaborari cu Institutul Francez din Romania si o importanta editura.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 3 octombrie, atat in calendarul ortodox cat si in cel catolic este pomenit Sfantul Sfintit Mucenic Dionisie Areopagitul.

Published in ȘTIRI VIDEO

A publicat peste 200 de lucrari stiintifice, peste 50 brevete de inventie si 11 carti. A fost un cunoscut chimist si profesor universitar. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre profesorul Magda Noela Petrovanu.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« October 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31