Items filtered by date: Thursday, 18 October 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Thursday, 18 October 2018

PULS ECONOMIC - DE LA PASIUNE PENTRU SPORT ȘI SĂNĂTATE - LA AFACERE!

Invitat: Cezar AMITITELOAIE - manager club sportiv

Published in Puls Economic

 

PREMIUL "SF. DUMITRU" LA UAIC

Invitat: Dumitru OPREA - deputat PNL

 

Published in Dezbaterea zilei

Felicitari pentru nationala U21! Antrenorul Politehnicii Iasi, Flavius Stoican a laudat modul in care elevii lui Mirel Radoi s-au daruit si au muncit pentru a obtine calificarea la campionatul European care va avea loc in vara anului 2019, in Italia. Antrenorul Politehnicii considera ca pustii lui Radoi au format o adevarata familie care se poate bate de la egal la egal cu orice mare putere fotbalistica a Europei.

Published in ȘTIRI VIDEO

A procedat corect! Presedintele consiliului director al Politehnicii sustine decizia luata de catre Flavius Stoican de a ii lasa acasa pe Andrei Cristea si Ionut Pantiru, din cauza conflictului pe care cei doi l-au avut in vestiarul clubului. Leonid Antohi impreuna cu consiliul director au aprobat sanctiunea considerand ca in fata regulamentului toata lumea trebuie sa fie egala si sa raspunda la fel. Cei doi jucatori nu fac parte din lotul deplasat la Cluj pentru partida cu CFR.

Published in ȘTIRI VIDEO

Daca pana nu demult doar barbatii ajungeau in coma alcoolica la spital, acum lucrurile s-au schimbat. Medicii spun ca tot mai multe reprezentante ale sexului frumos ajung intr-o stare avansata de ebrietate la Urgente. Doar in ultima saptamana, patru astfel de cazuri au necesitat ingrijiri medicale, iar in starea cea mai grava este o femeie de 76 de ani care a consumat o cantitate mare de alcool desi a fost diagnosticata cu ciroza hepatica.

Published in ȘTIRI VIDEO

Investitie de amploare la Spitalul de Neurochirurgie!Reprezentantii Consiliul Judetean intentioneaza demararea unui proiect prin care spitalul sa aiba un Centru de Excelenta. Vorbim despre o suprafata de 2.500 de metri patrati in care se vor investi nu mai putin 4,5 milioane de euro in construirea cladirii si dotarea acesteia cu aparatura de ultima generatie.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 19 octombrie, in biserica ortodoxa este pomenit Sfantul Proroc Ioil. In bisericile romano-catolice, pe 19 octombrie este venerat Sfanul Paul al Crucii.

Published in ȘTIRI VIDEO

A fost un renumit pictor realist roman si activist politic de stanga. A fost profesor de desen la mai multe unitati de invatamant. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre Octav Bancila.

Published in ȘTIRI VIDEO

Subiectul autostrazii Iasi - Targul Mures ajunge la Parlament. Deputatii liberali acuza PSD-ul ca ar sustine cu jumatate de gura proiectul autostrazii A8, care ar lega Moldova de Transilvania. Acestia spun ca vor depune in Parlament un proiect de hotarare prin care deputatii sa-si asume proiectul autostrazii Iasi - Targul Mures ca fiind o prioritate nationala. De cealalta parte, parlamentarii PSD spun ca deja exista in Camera Deputatilor o hotarare a Senatului in care cer Guvernului sa construiasca autostrada in cel mult patru ani.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 3

Arhiva Iasi TV Life

« October 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31