Items filtered by date: Wednesday, 17 October 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Wednesday, 17 October 2018
Wednesday, 17 October 2018 21:58

ÎN AUDIENȚĂ cu MIHAI CHIRICA

ÎN AUDIENȚĂ cu MIHAI CHIRICA

 

 

Published in In audienta


Vor un rezultat pozitiv! FC Politehnica Iasi se pregateste pentru partida din cadrul etapei a 12-a, pe care o va disputa in deplasare pe terenul celor de la CFR Cluj. Singurul indisponibil pentru meciul din Gruia este Cosmin Frasinescu, din cauza cumulului de cartonase galbene, insa cu siguranta pe teren va reveni Ovidiu Mihalache, jucator care a stat departe de suprafata de joc din cauza unei accidentari. Partida dintre campioana en-titre si Poli va avea loc vineri, de la ora 21.00.

Published in ȘTIRI VIDEO

 

INVESTIM ÎN IAȘI - START LUCRĂRILOR LA CEA DE-A 19-A CASĂ SHARE

Invitat: Bogdan TĂNASĂ - inițiator proiect CASA SHARE

Published in Investim în Iaşi

Se scumpeste berea! Un studiu publicat in revista Nature avertizeaza ca schimbarile climatice - in acest caz seceta si caldura din ce in ce mai severe - pot provoca o reducere substantiala a productiei de orz la nivel mondial, antrenând o scadere dramatica a productiei de bere, in paralel cu cresterea pretului.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

 

DEZBATEREA ZILEI - PASAGERUL 1 MILION LA AEROPORTUL IAȘI

Invitat: Cătălin BULGARIU - director general Aeroportul Iași

 

Published in Dezbaterea zilei

Au spus un DA hotarat! Vorbim despe cuplurile care au trecut in acest an prin dreptul ofiterului de stare civila. Cele mai multe au fost oficiate in luna iulie. Cinci cupluri si-au unit destinele in Penitenciar iar de Sfanta Parascheva 7 cupluri si-au unit destinele.

Published in ȘTIRI VIDEO

Militari din Batalionul 151 Infaterie "Lupii Negri" impreuna cu reprezentanti ai Biroului de Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Zonal Iasi au venit la Liceul "Miron Costin" pentru a le prezenta elevilor armamentul si echipamentele folosite in misiuni. Totodata, cei interesati de o cariera militara au aflat in ce constau probele de admitere la una dintre institutiile de invatamant de profil.

Published in ȘTIRI VIDEO

Eveniment medical de amploare la Iasi!Medici din diferite specialitati vin la Iasi pentru a lua parte la noua editie a Conferintei de Neurostiinte Zilele Medicale ale Spitalului Clinic de Neurochirurgie. Evenimentul de anul acesta este cu totul deosebit pentru ca se afla in anul Centenar si prezinta trecutul, prezentul si viitorul in neurostiinte.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

 Sfintii zilei! Atat in calendarul crestin ortodox cat si cel romano-catolic, pe 18 octombrie este pomenit Sfantul Apostol si Evanghelist Luca.

Published in ȘTIRI VIDEO

A fost unul dintre actorii de frunte ai Teatrului National din Iasi. A interpretat peste 300 roluri din dramaturgia autohtona si straina. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre actorul Bruno Braesky.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« October 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31