Items filtered by date: Monday, 15 October 2018

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Monday, 15 October 2018

Trupa lui Stoican porneste sa cucereasca Ardealul! Vineri Politehnica va disputa partida din cadrul etapei a 12-a, in compania campioanei en titre, CFR Cluj. Antrenorul alb-albastrilor este increzator inainte de meci si spera ca va putea face un rezultat bun in Gruia in ciuda faptului ca va intalni un adversar puternic. Inainte de acest meci, FC Politehnica Iasi se afla pe pozitia a 9-a in clasamentul primului esalon, cu un total de 14 puncte acumulate, pe cand CFR ocupa locul 2 cu 20 de puncte castigate in 11 partide disputate.

Published in ȘTIRI VIDEO

„Presa ieșeanã de informație (1890 - 1910)". Este titlul unui inedit volum lansat la Iași de către jurnalista Emilia Chiscop. La eveniment au participat profesori universitari, academicieni și ziariști din Iași, iar discuțiile au abordat starea de astăzi a presei, dar și problemele pe care le-au avut ziarele în perioada 1890 - 1910.

De asemenea, s-au pus în discuție și predicțiile cu privire la direcțiile în care se îndreaptă presa și s-au făcut referiri la calitatea produsului furnizat de presã și la obiceiurile de consum ale publicului de azi.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Dovada de profesionalism si dedicare. Eusebiu Achitei lucra la casa cand a vazut un nor de fum in indepartare. Si-a dat seama ca este vorba de un incendiu la o casa si a fugit cat a putut de repede pentru a da o mana de ajutor. Cand a ajuns in casa care ardea,  a gasit o batrana in stare de inconstienta si a reusit sa o scoata afara din imobil.

Published in ȘTIRI VIDEO

Conditii ca in vest pentru seniori. Un centru pentru persoanele singure sau cu probleme de sanatate este gata sa ofere servicii similare centrelor pentru seniori din Europa de vest. Construit recent in zona Bucium, departe de zgomotul si aglomeratia orasului, cu aer cu rat si la umbra brazilor.    

Published in ȘTIRI VIDEO

Premii si distinctii pentru oameni valorosi! Primaria Iasi a acordat si in acest an premii si distinctii pentru a omagia personalitatile locale si nationale. Lista a fost completata de un sir de personalitati care au primit Ordinul Centenar al Municipiului Iasi.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 16 octombrie, in calendarul ortodox este pomenit Sfantul Cuvios Mal. Romano-catolicii o venereaza pe Sfanta Margareta Alacoque.

Published in ȘTIRI VIDEO


A fost un reneumit chimist roman, profesor universitar in cadrul Facultatii de Chimie. s-a specializat in Germania, Statele Unite ale Americii, Ungaria, China. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi",a stazi vorbim despre profesorul Adrian Birzu.

Published in ȘTIRI VIDEO

Au stat la rand si aproape 20 de ore. Multi nu au mancat nimic si s-au hranit doar cu ... apa. Vorbim despre pelerinii veniti la Iasi in aceste zile. Dupa slujba inchinata Sfintei Cuvioase Parascheva, toti pelerinii au fost invitati la masa. Peste 60.000 de sarmale au fost servite in acest an.

Published in ȘTIRI VIDEO

Ca in fiecare an, un numar mare persoane au avut nevoie de asistenta medicala iar unii au ajuns la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului "Sf.Spiridon" din Iasi. Intr-o singura zi, peste 180 de persoane au ajuns la corturile amplasate in vecinatatea Catedralei Mitropolitane Iasi cu patologii diverse, de la simple viroze la come alcoolice.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sarbatori ... fara prea multa politica! Zilele Iasului nu mai sunt de cativa ani un motiv pentru politicieni de a-si arata credinta, smerenia si bunatatea. Sunt ani de cand la hramul Sfintei Parascheva putini sunt politicienii care mai calca in curtea Catedralei Mitropolitane. Sunt mai multe explicatii!

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 3

Arhiva Iasi TV Life

« October 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31