Items filtered by date: Thursday, 11 October 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Thursday, 11 October 2018

S.O.S. Nu lasati sportul iesean sa moara! Dupa ce au disparut pe rand din Iasi sporturile de echipa precum handbalul, rugby-ul sau baschetul, in prezent si sporturile individuale sunt date uitarii. Sportivii ieseni, care au rezultate meritorii chiar la nivel international, nu sunt ajutati cu nimic si sunt nevoiti sa se descurce pe cont propriu. Vladut Simionescu este unul dintre cele mai elocvente exemple in acest sens. Numarul 10 mondial in judo a fost uitat de catre toata lumea, chiar daca rezultatele sale il pozitioneaza in fruntea clasamentului celor mai buni sportivi din lume.

Published in ȘTIRI VIDEO

Smerenie, piosenie si rugaciune. Pentru cateva zile Iasul este capitala ortodoxismului romanesc. Sute de mii de pelerini din toate colturile tarii vin spre Iasi pentru a se inchina la moastele Sfintei Cuvioase Parascheva, ocrotitoarea Moldovei. In acest an, alaturi de sfintele moaste vor fi asezate si moastele Sfintei Ecaterina.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Municipalitatea este gata de Sarbatorile Iasului si ale Sfintei Parascheva. Programul include atat targuri de toamna, sarbatoarea vinului, un parc de distractii la Strandul Municipal, spectacole de muzica populara in cartierele Tatarasi, Nicolina si Alexandru cel Bun, dar si un concert cu Delia, Holograf, Compact, precum si alti artisti ieseni.
 
Published in ȘTIRI VIDEO

A slujit scena Teatrului National din Iasi timp de aproape patru decenii. A jucat in comedii si drame numeroase, in piese românesti si straine. In cadrul proietului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre actrita Verona Cuzinschi.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 12 octombrie in bisericile ortodoxe este praznuit Sfantul Ierarh Cosma. In bisericile romano-catolice este amintit Sfantul Serafim, calugar.

Published in ȘTIRI VIDEO

Fara oficiali de la Bucuresti. Municipalitatea a trimis invitatii catre presedinte, Guvern si cele doua camere ale Parlamentului pentru Zilele Iasului. In acest an niciun oficial de rang inalt de la Bucuresti nu si-a anuntat participarea la sarbatori. In acelasi timp, primarul Mihai Chirica e stesuparat pe parlamentari si a redus numarul invitatiilor de sarbatori pentru acestia.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Ministrul Transporturilor si presedintele Consiliului Judetean Iasi ar trebui sa demisioneze din functii. Asta a cerut primarul Iasiului Mihai Chirica. Motivul? Autostrada care leaga estul de vestul tarii. Sau mai bine zis, lipsa ei.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Actorii Teatrului National "Vasile Alecsandri" din Iasi vor urca pe scena la sfarsitul acestei saptamani. Si asta pentru a juca intr-o premiera, "Tinuturile joase", o dramatizare facuta dupa volumul de proza scurta semnat de Herta Muller. „Un proiect de echipa, un proiect viu", cum l-a numit regizoarea Mihaela Panainte, spectacolul aduce impreuna actori ai Nationalului iesean si studenti la Actorie ai Universitatii Nationale de Arta „George Enescu" din Iasi.
 
 
 
Published in ȘTIRI VIDEO
Editia anuala a Targului ExpoTexStil revine la Iasi cu noua colectie de imbracaminte si incaltaminte la Sala Polivalenta. Timp de cinci zile, intre 10-15 octombrie iesenii sunt invitati sa descopere cele mai noi produse la pret de producator.
 
 
Published in ȘTIRI VIDEO

Viata a doi pacienti s-a schimbat complet din momentul in care medicii le-au spus ca trebuie sa faca dializa. De atunci si pana acum au trecut nu mai putin de 25 de ani de cand cei doi vin saptamanal la la Centrul de Dializa de la Spitalul Parhon din Iasi. Ce poveste de viata se ascunde in spatele acestei suferinte, veti vedea in cele ce urmeaza.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 3

Arhiva Iasi TV Life

« October 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31