Items filtered by date: Saturday, 24 February 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Saturday, 24 February 2018

Regizoarea Adina Pintilie a primit premiul Ursul de Aur pentru filmul "Nu ma atinge-ma/Touch Me Not", la gala celei de-a 68-a editii a Festivalului de la Berlin, care a avut loc sambata seara.

Published in Showbiz

Consiliul de Securitate al Naţiunilor Unite a adoptat sâmbătă seară, în unanimitate, o rezoluţie prin care cere instituirea unui armistiţiu umanitar în Siria cu durata de 30 de zile, informează cotidianul The Washington Post.

FC Viitorul a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa CSM Poli Iaşi, în etapa a 26-a a Ligii 1, ultima din sezonul regulat al competiţiei. În urma acestui rezultat, ambele echipe s-au calificat în play-off.

Published in Sport

Vremea rea provoacă deja probleme. O ambulanţă care ducea la spital o femeie însărcinată a rămas blocată în zăpadă pe un drum din Vrancea.

Published in Stiri

Proiectul de lege privind autoritatea polițistului s-a aprobat deja, astfel ca de-acum vor exista sancțiuni dure pentru refuzul legitimării, dar și pentru cei care deranjează liniștea publică cu petreceri. Legea stabilește reguli clare privind modul în care polițistul are dreptul să legitimeze persoana și sunt prevăzute garanțiile respectării drepturilor persoanei.

Published in Stiri

Un fost pescador turcesc, confiscat de Garda de Coastă după ce fusese prins în timp ce transporta migranţi în România, s-a scufundat, sâmbătă în Portul Constanţa. Nu s-au înregistrat victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Published in Stiri

Picturile sale sunt prezente la expozitii de amploare. O capodopera de-a sa se vinde la licitatii cu sume uriase. La implinirea a 85 de ani, in 1956, a primit titlul de Maestru emerit al artei. In cadrul campaniei "365 - pentru Iasi", astazi vorbim despre Theodor Pallady.

Published in ȘTIRI VIDEO
Saturday, 24 February 2018 16:12

LUMINA ORTODOXIEI - Viața duhovnicească

LUMINA ORTODOXIEI - Viața duhovnicească

Published in Lumina Ortodoxiei

Guvernul Norvegiei a alocat 13 milioane de dolari pentru a extinde un laborator izolat, construit pe o insulă din Oceanul Arctic, menit să protejeze resursele de hrană ale planetei în eventualitatea unor dezastre naturale sau provocate de om, relatează site-ul agenţiei Reuters.

În capitala filipineză, Manila, carnea este reciclată din pubelele de gunoi, spălată şi gătită din nou, relatează BBC.

Page 1 of 3

Arhiva Iasi TV Life

« February 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28