Items filtered by date: Friday, 02 February 2018

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Friday, 02 February 2018

Un bărbat din judeţul Iaşi care a încălcat de opt ori ordinul de protecţie şi şi-a bătut soţia de care nu avea voie să se apropie a fost trimis în judecată, vineri, sub control judiciar pentru lovire, violare de domiciliu şi nerespectarea hotărârilor judecătoreşti. 

Published in Eveniment

O adolescentă din Rusia a murit electrocutată după ce i-a căzut în cadă telefonul la care asculta muzică. Kseniya P, în vârstă de 12 ani, a murit imediat, spun polițiștii.

Published in Showbiz
Friday, 02 February 2018 23:51

75 de ani de la triumful de la Stalingrad

Rusia a sărbătorit vineri 75 de ani de la ”triumful” sovietic în bătălia de la Stalingrad, un punct major de cotitură în al Doilea Război Mondial şi un simbil al mândriei regăsite şi patriotismului pe care vrea să-l încarneze Vladimir Putin, aflat în campanie în vederea celui de-al patrulea mandat, relatează AFP.

Vernisajul va avea loc sambata, 3 februarie 2018, ora 11.00, in compartimentele noi ale Complexului de sere din cadrul Gradinii Botanice „Anastasie Fatu” a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Cu acest prilej vor fi expuse specii si soiuri cunoscute sau mai putin cunoscute de azalee si camelii, precum si numeroase exemplare de plante originare din zone subtropicale si tropicale.

Published in Life Style

Fundația Comunitară Iași anunță începutul înscrierilor pentru a IV-a ediție a evenimentului „Cros pentru școli”.

Published in Sport

Antibiotice Iaşi (simbol bursier ATB), unul din cei mai importanţi producători români de medicamente generice, vrea să îşi deschidă reprezentanţe în Ucraina şi în Republica Moldova, subiectul urmând a fi supus votului de către acţionari în adunarea din 5 martie.

Published in Economic

O familie cu 3 copii, din judeţul Iaşi, trece printr-un mare necaz. În urmă cu trei zile, casa le-a fost mistuită de incendiu şi oamenii au rămas fără nimic, în toiul iernii. Este pentru a doua oară când păţesc aşa ceva.

Published in Eveniment

Opera Națională Română Iași anunță cu profund regret trecerea la cele veșnice a artistului Constantin Herdeanu, cel care a fost peste trei decenii concertmaestru al orchestrei Operei ieșene.

Published in Stiri

Pe platforma de anunţuri OLX sunt publicate peste 100 de anunţuri active prin care beneficiarii programului Start-up Nation încercă să îşi vândă firmele care au câştigat finanţări de la stat de până la 44.000 de euro. Şase dintre aceste anunţuri provin din Iaşi, dar pe în ultimele luni au fost mai multe.

Published in Economic

Institutul de Psihiatrie „Socola” Iaşi va construi un „sat”, care va avea case, magazine, parcuri şi teren de sport, special pentru bolnavii de Alzheimer, prin implementarea unui proiect în premieră pentru România, costurile totale fiind de un milion de euro.

Published in Sănătate
Page 1 of 4

Arhiva Iasi TV Life

« February 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28