Items filtered by date: Thursday, 06 December 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Thursday, 06 December 2018
Thursday, 06 December 2018 20:27

IAȘUL TE VEDE - DIN SUFLET DE ROMÂN

 DIN SUFLET DE ROMÂN

Published in IAȘUL TE VEDE
Thursday, 06 December 2018 20:23

DEZBATEREA ZILEI - IAȘUL CULTURAL, ÎNCOTRO?

DEZBATEREA ZILEI - IAȘUL CULTURAL, ÎNCOTRO?

Invitat: Vlad Nicolae NEDELCU - consilier local PSD

Published in Dezbaterea zilei

Fosta cladire adminstrativa de la FORTUS a intrat de curand intr-un proces de modernizare, lucrarile find efectuate de catre o cunoscuta firma din Iasi. Politistii Locali din cadrul Serviciului de Urbanism al Primariei au constatat ca patronul acestei firme nu detinea nicio autorizatie de modernizare. Desi a fost sanctionat contraventional, patronul firmei a contestat in instanta decizia Politiei Locale motivand faptul ca s-a comis o nedreptate in ceea ce il priveste si ca a  efectuat doar lucrari simple de igienizare a cladirii.

Published in ȘTIRI VIDEO

Au ramas doar o simpla amintire. Vorbim despre "Casele Teodorenilor" care in urma cu cativa ani au fost scoase de pe lista cladirilor care apartin Patrimoniului National. Situate in strada Zlataust, doua imobile care au apartinut familiei Teodoreanu au fost demolate pentru ca un fost senator sa isi ridice un bloc cu 30 de apartamente.

Published in ȘTIRI VIDEO

Controale pentru sanatatea iesenilor! Inspectorii sanitar veterinari au demarat controale in pietele iesene. Verificarile se fac cu precadere la comerciantii de carne si produse din carne de porc si vita, pentru a elimina orioce suspiciune referitoare la provenienta carnii.Acrtiunea demarata de Directia Sanitar Veterinara si Siguranta Alimentelor va continua in toata perioada Sarbatorilor de iarna.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 7 decembrie, in biserica ortodoxa este pomenita Sfanta mucenita Filofteia. In bisericile romano-catolice, pe 7 decembrie este venerata Sfanta Maria Giuseppa Rossello.

Published in ȘTIRI VIDEO

Gradinite noi in Dacia si in Bucium! Municipalitateasi vrea sa construiasca doua gradinite noi in cartierul Dacia si in cartierul Bucium. Alate doua institutii prescolare cu program prelungit, gradinita numarul 13 si gradinita numarul 25, vor fi reabilitate in totalitate.

Published in ȘTIRI VIDEO

Primaria se pregateste pentru show-ul din noaptea de Revelion. Pregatirile sunt insa invelite in ceata si ... mister. Nu se stie cu exactitate ce artisti vor urca pe scena si nici daca vom avea sau nu ... foc de artifici..

Published in ȘTIRI VIDEO

Centru multifunctional pentru copii din zona marginalizata Cicoarei! Suprafata totala de viitorului centru educativ pentru copii ar urma sa fie de 1.900 de metri patrati, fiind utilizata pentru activitati educative, culturale si recreative si dotata cu toate echipamentele necesare, inclusiv pentru persoanele cu dizabilitati. Estimativ, acest proiect ar costa municipalitatea peste doua milioane si jumatate de euro, bani ce ar urma sa die accesati prin Programul Operational Regional 2014-2020.

 

 

 

Published in ȘTIRI VIDEO

S-a nascut inainte de momentul 1 decembrie 1918, inainte de infatuirea Marii Uniri. Va invitam sa faceti cunostinta cu Maria Ilas, ieseanca de 104 ani.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« December 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31