Super User

Super User

Situatie greu de imaginat intr-o localitate ieseana.Primarul din Alexandru Ioan Cuza a izgonit ultimul medic de familie Asa se face ca aproape 3.000 de localnici au ramas fara un cadru medical ce sa le ofere consultatii. Autoritatile judetene vor lua o decizie la mijlocul saptamanii in legatura cu situatia din comuna ieseana.

 

Cetatean roman, depistat pe Aeroportul International din Iasi cu dispozitivede tip skimming. Zeci de persoane au fost implicate in destructurarii unei retele infractionale ce actiona in vederea compromiterii de ATM-uri. Doi membri vor sta 30 de zile dupa gratii.

Scena rupta din filme. Un barbat si-a injunghiat concubina in salonul in care era internata impreuna cu copilul sau in varsta de patru ani. Toate acestea s-au intamplat in cateva fractiuni de secunde, fara ca cei agentii care asigurau paza la Spitalul de Boli Infectioase "Sfanta Parascheva" sa se sesizeze de cele intamplate. La scurt timp, a fost anuntata si politia care a reusit sa il prinda pe barbat intr-un autocar care se indrepta spre Germania.

Avem "Tramvai CENTENAR". Duminica, 26 noiembrie, in Rond Targu Cucu va fi prezentat oficial "Tramvai CENTENAR". Iesenii vor fi invitati si la o plimbare si o scurta lectie de istorie care sa ne aminteasca de momentul 1 decembrie 1918.

Veste buna pentru Iasi.Un proiect european in valoare de aproape 22 de milioane de lei va primi finantare in vederea implementarii.Cu acesti bani, Baia Turceasca va fi reabilitata, consolidata, restaurata si transformata in Centru de Arta Contemporana.Initial, s-a crezut ca proiectul nu va primi fonduri, desi a intrunit la evaluare 75 de puncte, adica a fost declarat eligibil.Insa, acum cateva zile, ministrul delegat al Fondurilor Europene a anuntat ca exista finantare si pentru aceasta noua lucrare propusa de municipalitatea ieseana.

Marcel Iures ... din nou la Iasi. Caravana filmului Octav a avut ca punct terminus Iasul, unde actorul Marcel Iures si regizorul filmului Serge (Serj) Ioan Celibidachi s-au intalnit cu cinefilii. Acest lucru s-a facut in cadrul celor trei proiectii de gala, care au avut loc la Cinema-ul de la Ateneul din Iasi. Plini de entuziasm si cu multa emotie in suflet iesenii au umplut sala mare a Ateneului la toate cele trei serii de proiectie si au asteptat cu nerabdare intalnirea cu marele actor, precum si cu regizorul filmului Octav, nimeni altul decat fiul marelui muzician si dirijior Sergiu Celibidachi.

Proiect inedit initiat de Iasi TV Life, Liceul Tehnologic Economic de Turism din Iasi si Asociatia HUMAN HELP. Zeci de elevi din liceu invata inca de pe bancile scolii ce inseamna sa fii ghid, ce inseamna sa prezinti unui turist un obiectiv ce merita vizitat. In cadrul acestui proiect, elevii au vizitat si cea mai cunoscuta baza de recuperare din Moldova: Spitalul de Recuperare si Baile Nicolina.

Ajutor pentru viitorii antreprenori! Proiectul "STEP UP" vine in sprijinul viitorilor economisti prin organizare a trei zile de conferinte. In cadrul acestora, studentii de la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor vor afla informatii legate de fiscalitate, contabilitate, marketing, resurse umane si vanzari. Vor afla si detalii despre cum pot accesa fonduri nerabursabile, pe baza unor idei de afaceri.

Arhiva Iasi TV Life

« November 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30