Items filtered by date: Friday, 28 September 2018

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Friday, 28 September 2018
Friday, 28 September 2018 20:15

POLITICA LA IAȘI - REFERENDUM ÎN OCTOMBRIE

POLITICA LA IAȘI - REFERENDUM ÎN OCTOMBRIE

invitat:prof. dr. Nicu GAVRILUȚĂ - UAIC

Published in Politica la Iaşi

Putem atinge un obiectiv maret! Acesta este gandul cu care Flavius Stoican isi motiveaza jucatorii inainte de partida de duminica de la Medias. In cazul unei victorii pe terenul mediesenilor Politehnica Iasi ar acumula un total de 17 puncte si ar fi fara doar si poate in carti pentru o clasare in playoff-ul Ligii I, la finalul sezonului regulat. Reeditarea performantei din editia precedenta de campionat este de altfel si obiectivul echipei iesene, insa tehnicianul nu se opreste aici si gandeste si mai departe.

Published in ȘTIRI VIDEO

Artisti din peste 20 de tari vor participa la Iasi la cea de-a XI-a editie a Festivalului International de Teatru pentru Publicul Tanar. "Work in progress" este primul spectacol care va fi pus in scena la Teatrul Luceafarul din Iasi si este o productie a regizoarei Gianina Carbunaru.

Published in ȘTIRI VIDEO

Conferinta educationala, la Ateneu. Institutia de cultura a fost in aceasta saptamana gazda unui eveniment educational de amploare, cu invitati importanti, care au vorbit participantilor despre rolul familiei, al educatiei si al armatei, intr-o societate matura. Parintele Calistrat Chifan si generalul Vasile Roman au fost doar doi dintre speakerii care au vorbit despre importanta educatiei intr-o lume civilizata.

Published in ȘTIRI VIDEO

Rezervari online cu prilejul manifestarilor organizate in cadrul Festivalului International de Literatura si Traducere. La serile FILIT, organizate in Sala mare a Teatrului National „Vasile Alecsandri" organizatorii apeleaza la sistemul rezervarilor online.  Serile FILIT vor avea loc pe tot parcursul festivalului, intre 3 - 7 octombrie.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei!  Pe 29 septembrie, in biserica ortodoxa este pomenit Sfantul Cuvios Chiriac Sihastrul. Romano catolicii ii venereaza pe 29 septembrie pe Mihail, Gabriel si Rafael.

Published in ȘTIRI VIDEO

A fost un renumit folclorist si etnograf. A fondat revista de folclor "Sezatoarea". A fost membru al Academiei Romane. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre Artur Gorovei.

Published in ȘTIRI VIDEO

Lucrari "oarecum" de calitate. Astfel vorbeste municipalitatea despre modul in care se fac lucrarile de asfaltare a drumurilor care in scurt timp ajung sa fie pline de gropi. Una dintre ele se afla in preajma Cimitirului Sf. Petru si Pavel unde asfaltul este de cateva saptamani gaurit, fara ca cineva sa intervina.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Iasul are inca 4 cetateni de onoare.Este vorba despre Alteta Sa Regala Principesa Margareta, principele Radu Duda, actorul Dorel Visan si ieseanul simplu Florin Murariu. Fiecare dintre aceste distinctii a constituit subiectul unor proiecte de hotarare a Consiliului Local. La primii trei propusi nu au fost discutii, insa eroul de la Lodra a fost contestat de unii alesi locali.

Published in ȘTIRI VIDEO

Alesii locali liberali nu par iubitori de cultura.Si asta pentru ca Executivul a propus alocarea a 300.000 de lei Ateneului Tatarasi pentru organizarea evenimentului care marcheaza 100 de ani de existenta.Argumentele unui consilier l-au scos din sarite pe primarul Mihai Chirica.Acesta a si iesit din sala de sedinta.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« September 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30