Items filtered by date: Thursday, 27 September 2018

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Thursday, 27 September 2018

CEL MAI MARE TARG AGRICOL DIN REGIUNEA DE NORD-EST - AGRALIM

Invitat: Florin MINDIRIGIU   organizator AGRALIM 

P1

 

P2

Published in Puls Economic
Thursday, 27 September 2018 19:58

DEZBATEREA ZIILEI - ATENEU: STAGIUNEA 100 DE ANI!

 

DEZBATEREA ZIILEI -ATENEU: STAGIUNEA 100 DE ANI

Invitat: Andrei Apreotesei - manager Ateneul Iasi

 

 

 

Published in Dezbaterea zilei

Poli vrea sa "arda" Gazul! Trupa lui Flavius Stoican va disputa duminica, in deplasare la Medias, partida care conteaza pentru a X-a etapa a Ligii 1. Cu un moral bun pornesc la drum alb-albastrii, dupa ce au reusit trei victorii consecutive in Liga 1 si au obtinut si calificarea in optimile de finala ale Cupei Romaniei. Antrenorul Flavius Stoican vede meciul de duminica si ca pe o revansa, date fiind declaratiile facute de catre oficialii medieseni la inceputul acestui sezon.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

S-au calificat in optimi! Dupa un meci cu multe goluri si rasturnari de situatie, trupa lui Flavius Stoican a reusit calificarea in urmatoarea faza a Cupei Romaniei la fotbal. 8-6 pentru Politehnica a fost scorul final, dupa ce s-au batut loviturile de departajare. Portarul Alberto Cobrea a parat unul dintre penalty-uri ducand-o astfel pe Poli mai departe in Cupa. Dupa terminarea tuturor meciurilor din 16-imi alb-albastrii isi vor afla urmatorul adversar.

Published in ȘTIRI VIDEO

Vor beneficia de liber pe mijloacele de transport in comun! Este vorba despre persoanele in varsta care NU beneficiaza de niciun venit sau care au castiguri ce nu pot fi contabilizate. Propunertea va fi supusa spre aprobare in viitoarea sedinta de Consiliu Local.

Published in ȘTIRI VIDEO

Bolnav, imobilizat la pat si fara o locuinta. Un barbat de 57 de ani din Iasi sta de mai bine de o luna de zile internat la Spitalul Parhon. Acesta a fost de mult timp externat insa medicii nu il pot transfera la un camin de ingrijire a persoanelor varstnice din cauza birocratiei. Insa pentru gestul lor de omenie, cadrele medicale risca sa fie buni de plata pentru simplul fapt ca barbatul sta internat desi nu mai are nevoie de ingrijrii.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Vom avea inca doua parcuri industriale! De luni de zile, consilierii judeteni liberali au purtat lungi discutii si tratative cu cei din PSD pentru ca Iasul sa aiba inca doua parcuri industriale pe langa cel de la Letcani si Miroslava. Intr-o sedinta extraordinara de Consiliul Judetean s-a votat initierea demersurilor. Vorbim despre unul in zona metropolitana iar celalalt parc ar trebui sa fie construit in Pascani, pentru a dezvolta si mai mult aceasta zona.

Published in ȘTIRI VIDEO
Thursday, 27 September 2018 19:21

Corul Marii Uniri pleaca in turneu in Ardeal

e anunta o luna plina de evenimente prin tara, pentru Ateneul din Iasi! Corul Marii Uniri pleaca in turneu! In an centenar, membrii corului vor bucura ardelenii cu trei spectacole minunate care vor avea loc la Salina Turda, la Cluj si la Alba Iulia. Dupa cele trei concerte ale corului barbatesc de la Ateneu, va fi randul trupei de actori sa sustina spectacole la Focsani, Vaslui, husi, Gura Humorului si Piatra Neamt.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 28 septembrie, in bisericile ortodoxe este pomenit Sfantul Proroc Baruh. In bisericile romano-catolice este venerat Sfantul Laurentiu Ruiz.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 3

Arhiva Iasi TV Life

« September 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30