Items filtered by date: Friday, 14 September 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Friday, 14 September 2018
Apelati la cei mai buni! Pretty Face este este o clinica privata de estetica faciala care ofera pacientilor sai servicii de prima calitate. Situat intr-o zona usor accesibila, Bulevardul Copou, Policlinica CFR, in cadrul cabinetului veti gasi o ambianta calda si o echipa de medici entuziasti, gata sa raspunda cu promptitudine si profesionalism nevoilor dumneavoastra.
 
Published in Eveniment

Maturatorii urmariti printr-un sistem GPS. Administratia Salubris Iasi a decis sa impulsioneze munca angajatilor si a introdus un sistem de monitorizare prin GPS a masinilor din dotare si a lucratorilor care matura si strang gunoiul. Costul unui un breloc cu GPS pe care-l primesc angajatii dimineata este de 9 euro pe luna, iar sistemul instalat pentru masini se ridica la putin peste 340 de euro.

Published in ȘTIRI VIDEO

Un nou sindorm face ravagii printre iesenii plecati la munca peste hotare! Despartirea de familie si de casa, surmenajul, conditiile mizere de munca sunt principalii factori care contribuie la aparitia Sindromului "Italia". Lunar, psihiatrii de la Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi trateaza astfel de femei care au ajuns in pragu disperarii dupa ce au fost exploatate ani de zile in strainatate. Prin ce drame trec aceste persoane doar pentru a le asigura celor de acasa un trai mai bun, veti vedea in cele ce urmeaza.

Published in ȘTIRI VIDEO

Se investesc bani in blocurile cu risc seismic ridicat. Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a alocat banii necesafri pentru proiectarea si executia lucrarilor de reabilitare a sase blocuri din Iasi. Acestea sunt situatie pe Soseaua Nationala. Reprezentantii Consiliului Judetean spun ca vor face demersurile necesare pentru a obtine fonduri si pentru consolidarea altor blocuri.

Published in ȘTIRI VIDEO

A fost un cunoscut jurist, scriitor si profesor universitar roman. A fost preocupat de regimul juridic al Canalului de Suez dar si de securitatea frontierelor aeriene. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre profesorul Nicolae Tatomir.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 15 septembrie, crestinii ortodocsi il pomeneste pe Sfantul Mare Mucenic Nichita Romanul. In calendarul romano-catolic se vorbeste despre Sfanta fecioara Maria Indurerata.

Published in ȘTIRI VIDEO

Trafic restrictionat! Municipalitatea anunta ca pana sambata la ora 24 este restrictionata circulatia in fata Tearului National "Vasile Alecsandri". Participanitii la trafic nu au acces pe strada Agatha Barsescu, acolo unde este instalata scena pentru spectacolul de deschidere a stagiunii de toamna a Operei Nationale.

Published in ȘTIRI VIDEO

In atentia elevilor si studentilor beneficiari de pensie de urmas. Acestia au obligatia sa depuna documentele prin care sa faca dovada ca isi continua studiile si in anul scolar, sau universitar, 2018 - 2019. Cei care nu fac aceasta dovada peird dreptul de a incasa pensie de urmas.

Published in ȘTIRI VIDEO

Vor victoria! Elevii lui Flavius Stoican pleaca la Voluntari pentru a obtine a doua victorie consecutiva, dupa ce au dispus de Concordia Chiajna cu scorul de 3-0. Din lotul Politehnicii nu vor face parte Ovidiu Mihalache, Laurentiu Rus si Narcis Badic, toti trei accidentati. Chiar si in aceste conditii Flavius Stoican are variante bune pentru inlocuirea celor trei si nu ia in considerare alt deznodamant, decat victoria.

Published in ȘTIRI VIDEO
Friday, 14 September 2018 16:48

POLITICA LA IAȘI - SUSPANS ÎN PSD

POLITICA LA IAȘI - SUSPANS ÎN PSD

invitat: Maricel POPA - Președinte CJ Iași

Published in Politica la Iaşi
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« September 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30