Items filtered by date: Thursday, 09 November 2017

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Thursday, 09 November 2017

Şeful de la Siguranţă Rutieră, din cadrul Poliţiei Locale Galaţi, a fost bătut de trei bărbati. Incidentul s-a petrecut după ce poliţistul i-a atras atenţia unei şoferiţe că a parcat ilegal. În timp ce agentul încerca să anunţe cazul la dispecerat, a fost atacat.

Published in Stiri

Papa Francisc a decis să interzică începând din 2018 vânzările de țigarete în magazinul scutit de taxe vamale aflat în interiorul Vaticanului din care reprezentanții Bisericii Catolice pot să își facă cumpărăturile, informează AFP.

Dispozititvul de autotestare HIV/SIDA a ajuns, pentru prima dată, în România, fiind a patra ţară din Europa care poate oferi pacienţilor posibilitate de a afla singuri dacă sunt sau nu purtătorii acestui virus. În prezent, în România, există peste 14.000 de persoane infectate.

Published in Sănătate

Actriţa de origine germană Karin Dor a murit, la 79 de ani, într-un azil din Munich. Ea a fost cunoscută pentru celebrul rol din „You Only Live Twice”, în care îl seduce pe James Bond, jucat de Sean Connery.

Published in Showbiz

Lectii gratuite pentru dezvoltarea afacerilor.De acest lucru au beneficiat aproape 200 de antreprenori ieseni care au fost prezenti la simpozionul sustinut de expertul Lorand Soares Szasz.Participantii cu afaceri in domenii extrem de diferite au primit raspunsuri aplicate strict pe businessul lor, dar si informatii general valabile pentru orice antreprenor.Cu totii au plecat motivati de noutatile aflate si cu dorinta de a transpune in practica noi metode pentru a-si dezvolta afacerea.

Published in ȘTIRI VIDEO

Situatie fara precedent la o comuna din Iasi. Primaria Comunei Ceplenita a fost jefuita de catre un grup de persoane care au sustras salariile angajatilor. Toate acestea s-au intamplat chiar daca institutia este impanzita de camere de luat vederi. La fata locului s-a deplasat un echipaj al politiei care a efectuat cercetari din care au rezultat un grup de suspecti.

Published in ȘTIRI VIDEO
Thursday, 09 November 2017 20:49

Descoperire macabră în Piatra Neamţ!

Un bărbat a fost găsit decedat astăzi, 9 noiembrie, în Piatra-Neamț, sub podul de la Orion. Apelul la „112” a fost făcut în jurul orei 15:30.

Published in Neamţ

Potrivit presei locale, incidentul a avut loc în jurul orei 9 și 30 de minute.

Trei autovehicule au fost implicate astăzi într-un accident rutier petrecut la intrarea în comuna Stolniceni Prăjescu.

Published in Stiri

Un grav accident a avut loc în această seară la Tomeşti. Un bătrân, în vârstă de 70 de ani, a murit.

Published in Stiri
Page 1 of 4

Arhiva Iasi TV Life

« November 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30