Items filtered by date: Friday, 24 November 2017

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Friday, 24 November 2017

Papa Francisc a fost ales vineri, prin vot deschis, la vedere, în unanimitate, ca membru de onoare al Academiei Române, la propunerea Prezidiului Academiei.

Published in Stiri
Friday, 24 November 2017 20:10

Politica la Iași - FURTUNI ÎN NOIEMBRIE

Violeta CINCU - editor coordonator Radio Hit

Ioana SOREANU - redactor Radio Iași

Published in Politica la Iaşi

O adolescentă care ucis o fetiță de șapte ani în parc a fost condamnată la închisoare pe viață, relatează The Telegraph.

Președintele Klaus Iohannis a declarat vineri că așteaptă un buget pe 2018 echilibrat, sustenabil și care poate fi pus în practică.

Published in Stiri

Triplă crimă în localitatea Apa, din Satu Mare. Un bărbat de 58 de ani, soția lui de 55 și mama femeii, în vârstă de 79 de ani, au fost găsiți morți, plini de sânge și desfiguraţi în gospodăria lor.

Published in Stiri

Atentat sângeros în Egipt, unde cel puțin 235 de oameni au murit după detonarea unei bombe lângă o moschee.

Primăria Municipiului Iași își exprimă public intenția de a identifica un partener care să amenajeze un patinoar artificial în Parcul Expoziției.

Published in Local

”Andrei, Elena, Maria, sunt doar câteva nume de copii care au nevoie de ajutor. Un strop de ajutor de la fiecare dintre noi ar fi suficient. Și tu, și tu - și eu!-putem fi OM BUN!... Sunt Alexandru Ușurelu și vă invit să fim mulți, mulți stropi de speranță pentru copiii din centrele Fundației Star of Hope Romania.”

Published in Life Style

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. -  Serviciul Teritorial Iaşi, cu suportul tehnic de specialitate al poliţiştilor din cadrul I.G.P.R. - Biroul de Operaţiuni Speciale Iaşi, au destructurat un grup infracţional care desfăşura activităţi ilicite în sfera contrabandei cu ţigări şi care acţiona pe raza judeţului Iaşi. În data de 23 noiembrie a.c. au fost desfăşurate 30 percheziţii domiciliare la membrii grupării, în mai multe locaţii de pe raza judeţului Iaşi, la care au participat poliţişti de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, lucrători vamali din cadrul D.R.V. Iaşi şi poliţişti ai unor secţii de poliţie rurale din cadrul I.P.J. Iaşi. Faţă de doi membri ai grupului a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Published in Stiri
Friday, 24 November 2017 18:35

PROIECTELE IAȘULUI ÎN AER

Petru MOVILĂ - deputat PMP

Published in Dezbaterea zilei
Page 1 of 4

Arhiva Iasi TV Life

« November 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30