Super User

 

Super User

Super User

OXYGEN a oferit tricouri speciale tuturor celor 800 de alergatori de la Semimaraton Iasi si a premiat cei mai buni 12 sportivi in cadrul Cursei Populare. Prin implicarea in buna desfasurare a evenimentului, OXYGEN Sport Center Iasi a ajutat cele doua proiecte caritabile pentru care s-au strans fonduri pentru Asociatia ProRuralis, care ofera burse pentru elevii cu performante scolare din mediul rural, si "Casuta cu cirese", un proiect al organizatiei Salvati Copiii Iasi pentru ajutarea copiilor care prezinta un risc mare de abandon scolar.

A fost prima institutie bancara infiintata in Romania. A dat insa faliment dupa doar un an. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre Banca Nationala a Moldovei.

A fost primul actor roman care a jucat in travesti. A fost coleg de scoala cu Vasile Alecsandri si Mihail Kogalniceanu. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbimd espre Matei Millo.

In perioada 26-28 aprilie, Palatul Culturii din Iasi gazduieste a 24-a editie a Conferintei de Dermatologie Zilele “Gh. Nastase”, avand ca presedinte pe Prof. Dr. Laura Gheuca Solovastru, seful Clinicii de Dermatologie a Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi.

Manifestarea, devenita o traditie pentru municipiul Iasi, are in acest an ca tema “Provocari clinice si sanatate publica in Dermatologie”.

Numerosi profesori, practicieni si personalitati din domeniu din Romania si din Republica Moldova vor aborda teme de actualitate in dermatologie.

Joi, pe 26 aprilie, programul conferintei cuprinde dezbateri referitoare la cele mai noi tratamente in trararea unor boli grave ale pielii precum carcinomul, urticaria, psorizazis ori alergiile, atat de des intalnite in ultima perioada la majoritatea adultilor. Dezbaterile vor fi sustinute de lectori de la Spitalul “Sfnatul Spiridon”, Institutul Regional de Oncologie, Universitatea de Medicina si Farmacie “Grigore T. Popa”, Spitalul de Boli Infectioase din Iasi.

In cea de-a doua zi, pe 27 aprilie, vor conferential lectori de la Universitatea de Stata de Medicina si Farmacie “Nicolae Testemitanu” din Chisinau, Universitatea Transilvania din Brasov, Institutul National de boli Infectioase “Matei Bals”, Spitalul de Urgenta Elias si Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti.   

Ultima zi a Conferintei are drept tema “Sanatate publica in Dermatologie” si se bucura de prezenta domnului Vasile Cepoi, presedinte al Autoritatii Nationale de Management al Calitatii in Sanatate, care va conferentia despre Managementul Riscurilor Clinice.   

Ca in fiecare an, manifestarea este organizata sub egida Societatii Romane de Dermatologie, Asociatiei Uniunii Dermatologice Iesene si a Spitalului Clinic Judetean de Urgente Sfantul Spridon.

 

 

NOUTĂȚI LA D.L.E.P.

Un meci care ar putea decide campioana! CSM Politehnica Iasi va disputa duminica prima partida din returul playoff-ului din actualul sezon competitional, in compania celor de la CFR Cluj. Chiar daca nu au reusit niciodata sa se impuna in fata ardelenilor in actualul sezon competitional, iesenii cred in sansa lor si pleaca la lupta cu speranta ca vor putea sparge gheata si rupe ghinionul care ii urmareste de mai bine de sase meciuri.

Ionut Pantiru trezeste din ce in ce mai mult interes! Tanarul jucator, cumparat de catre fostul presedinte Florin Prunea de la Stiinta Miroslava in urma cu un sezon si jumatate trezeste din ce in ce mai mult interes in randul cluburilor de renume din Romania. Pe adresa clubului au sosit deja oferte pentru eroul iesenilor din meciul cu FCSB.

Liceele si scolile profesionale din judetul Iasi si-au prezentat ofertele educationale. S-a intamplat la targul organizat de catre Inspectoratul Scolar Judetean Iasi. Mii de elevi au vizitat toate standurile amplasate in Sala Pasilor Pierduti de la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" pentru a se hotara unde va studia in urmatorii patru ani. Care sunt cele mai cautate licee si scoli din Iasi, veti vedea in materialul ce urmeaza.

Arhiva Iasi TV Life

« April 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30