Items filtered by date: Thursday, 23 November 2017

 

 

Items filtered by date: Thursday, 23 November 2017

Fotbalistul brazilian Robinho a fost condamnat, joi, la nouă ani de închisoare, pentru că a participat la un viol în grup, relatează L’Equipe.

Published in Showbiz
Thursday, 23 November 2017 21:15

Polițist, găsit spânzurat

Un polițist a fost găsit spânzurat. Agentul șef a lăsat un bilet de adio pentru soție și fiica sa.

Published in Stiri

Un tânăr de 24 de ani, eliberat pe baza recursului compensatoriu, a intrat, joi seară, în locuinţa bunicii sale, în vârstă de 73 de ani, din municipiul Tulcea, a agresat-o, apoi s-a baricadat într-o cameră şi a încercat să dea foc bunurilor. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au forţat uşa, iar în momentul în care au intrat în cameră bărbatul a încercat să sară pe geam de la etajul trei, fiind prins de un poliţist, care cu ajutorul colegiilor l-a tras în interior.

Published in Stiri

Magistraţii ieşeni s-au pronunţat asupra unei solicitări mai puţin obişnuite. I-au permis unui ieşean acuzat de trafic de etnobotanice, arestat la domiciliu, să iasă din casă pentru a merge la înhumarea fratelui său. Gheorghe Brumă a putut merge la cimitir ieri, în intervalul 10.00 - 16.00. El este cercetat într-un dosar al DIICOT, alături de alte persoane, care vizează o reţea de trafic de etnobotanice.

Published in Local
Thursday, 23 November 2017 20:56

Brăilean cercetat pentru braconaj piscicol

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila - I.T.P.F. Iaşi, pe timpul desfăşurării unei acţiuni de combatere a faptelor de braconaj piscicol, au descoperit un brăilean care desfăşura activități de pescuit comercial neautorizat.

Published in Stiri

O persoană a decedat în această seară în urma unui accident rutier.

Published in Local

Un accident grav a avut loc recent sub podul din cartierul Alexandru cel Bun.

Published in Stiri

Moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Tudose a fost respinsă, aceasta nereuşind să întrunească numărul necesar de voturi pentru a fi adoptată.

Published in Politic

Dragoș ANASTASIU - președinte Camera de Comerț Româno-Germană

Marius GHENEA - antreprenor / business-angel

Published in Puls Economic

Ca în fiecare an, la sfârșitul lunii noiembrie este organizată campania socială „Săptămâna legumelor și fructelor donate”, din cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC).

Published in Stiri
Page 1 of 5

Arhiva Iasi TV Life

« November 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30