Items filtered by date: Thursday, 04 April 2019

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 88

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Thursday, 04 April 2019
Thursday, 04 April 2019 21:39

Pe cale de dispariţie!

Sunt pe cale de dispariţie! Cu greu mai găseşti în gospodăriile din Iaşi o  vacă de rasă "sura de stepa". Doar la  Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare pentru  Creşterea Bovinelor Dancu mai poţi găsi  câteva exemplare. Acum, se cauta noi  metode prin care se poate conserva acest  tip de bovina şi evitarea pierderii genelor  acestei râse locale. 

Published in ȘTIRI VIDEO
Thursday, 04 April 2019 21:36

S-a întâmplat pe ... 5 Aprilie

Pe 5 aprilie 1964 s-a născut renumitul fotbalist Marius Lăcătuş. Tot pe 5 aprilie, dar în anul 1924 este emisă Ordonanţa militară prin care se interzice activitatea Partidului Comunist Roman. Ce alte evenimente au mai avut loc de-a lungul timpului pe 5 apirlie aflăm din rubrica S-A ÎNTÂMPLAT PE ...

Published in ȘTIRI VIDEO
Thursday, 04 April 2019 21:34

Jandarmii, sărbătoriţi la Hârlău

Ziua Jandarmeriei, marcată şi la Hârlău! Pe 3 aprilie s-au împlinit 169 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei. Festivităţi în onoarea jandarmilor au avut loc şi la Iaşi, dar şi la Hârlău. Acolo au venit oaspeţi de seamă, iar militarii au oferit celor care au asistat la manifestări, demonstraţii inedite.

Published in ȘTIRI VIDEO

Campania S.O.S. NU avem infrastructură sportivă îşi îndreaptă acum privirea către cei care iubesc bicicletele. Cicliştii ieşeni îşi strigă de mult timp of-ul principal, respectiv acela că sunt nevoiţi să circule în condiţii nesigure din cauză că oraşul nostru nu are piste pentru ciclat aşa cum ar trebui. Pe unde există, ele sunt poziţionate pe trotuare, sunt înguste şi construite şerpuit, iar pe anumite porţiuni s-ar putea să ai surpriză de te întâlni chiar şi cu câte un copac pe mijlocul suprafeţei. Care sunt condiţiile în care se deplasează cicliştii pe străzile Iaşului aflaţi în minutele următoare.

Published in ȘTIRI VIDEO
Aeroportul Internațional Iași își continuă trendul ascendent în ceea ce privește traficul de pasageri. Potrivit datelor oficiale, Aeroportul Iași a înregistrat 95.003 de pasageri în luna martie, ajungând la 281.142 de călători - îmbarcați și debarcați - în primele trei luni ale acestui an. Creșterea este de aproape 18 procente față de primul trimestru al anului trecut, în timp ce în luna martie a fost raportat un avans de 16% comparativ cu aceeași perioadă din 2018.
Published in Eveniment
Thursday, 04 April 2019 19:59

Lovit în timpul misiunii

Acuzat de ultraj! Deşi a parcat într-un loc nepermis, un bărbat în  vârstă de 34 de ani, a refuzat să se legitimeze  la solicitarea unui poliţist local. Ba chiar  mai mult, omul legii a fost nevoit să tragă un  foc pentru că şoferul să oprească maşina.  Întregul incident s-a petrecut în zona Casei  Sindicatelor şi a fost necesară intervenţia  altor poliţişti. Acum, şoferul este cercetat  pentru ultraj şi riscă nu mai puţin de cinci ani  de închisoare. 

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Thursday, 04 April 2019 19:59

Aglomeraţie la Paşapoarte

În plin proces BREXIT, mii de romani vin în ţara să îşi facă paşapoarte! Conform noilor prevederi legislative, aceştia au nevoie de documente justificative pentru a-şi continua munca pe teritoriul Marii Britanii. Astfel, numărul solicitărilor pentru eliberare de paşapoarte a crescut simţitor în ultima perioadă. Săptămânal, mii de astfel de cereri sunt depuse la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidentă Paşapoartelor Iaşi.

Published in ȘTIRI VIDEO
Thursday, 04 April 2019 19:57

A început campania electorală

Ne pregătim de alegerile europarlamentare! Mulţi ieşeni şi-au anunţat prezenta la vot însă, deocamdată, nu ştiu în care chenar vor pune ştampila de vot. Oamenii spun că au fost montate doar câteva materiale electorale însă nu au luat contact deloc cu candidaţii pentru alegerile europarlamentare. Ce părere au ieşenii despre candidaţii cu care vine fiecare partid, veţi vedea în materialul următor.

Published in ȘTIRI VIDEO
Thursday, 04 April 2019 19:56

Teme pentru referendum

Cunoaştem temele pentru referendum! Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat care  sunt cele două probleme de interes  naţional care vor fi supuse unor consultări  publice cu cetăţenii. Klaus Iohannis a  transmis o scrisoare parlamentului cu cele  două teme şi anunţă că aşteaptă romanii pe 26  mai la refrendum, atunci când au loc şi  alegerile europarlamentare.

Published in ȘTIRI VIDEO
Thursday, 04 April 2019 19:54

5 Aprilie: Sfinţii zilei!

Pe 5 aprilie, în biseirca ortodoxă este pomenită Sfânta Cuvioasa Teodora din Tesalonic. În biserica romano-catolică, pe 5 a;prilie, este venerat Sfântul Vincentiu Ferrer.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« April 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30