Items filtered by date: Thursday, 26 April 2018

 

 

Items filtered by date: Thursday, 26 April 2018

 

POLUARE VERSUS SPATII VERZI

INVITAT: Marius Bodea, deputat PNL

Published in Dezbaterea zilei

In continuare fara finantare! CSM Politehnica Iasi a plecat la inceputul sezonului cu ganduri marete si cu promisiuni de aceleasi dimensiuni, in ceea ce priveste sustinerea financiara din partea factorilor de decizie. Intre timp iesenii au mai ramas doar cu obiectivele, deoarece din cauze legislative, finantarea locala a fost intrerupta de luni bune, de atunci elevii lui Flavius Stoican traiesc doar din banii din drepturile de televizare, iar lucrurile nu par sa se imbunatateasca in viitorul apropiat.

Published in ȘTIRI VIDEO

Si biciclistii pot risca amenzi de la politisti! Conducatorii de biciclete trebuie sa tina cont de anumite reguli pentru a nu ajunge o victima a unui accident rutier. Nu de putin ori acestia au ajuns in stare foarte grava la spital pentru ca nu erau echipati corespunzator. Ce amenzi risca biciclistii, veti vedea in cele ce urmeaza.

Published in ȘTIRI VIDEO

Studentii se pregatesc de un maraton de spectacole si activitati culturale. Cel mai mare festival pentru studentii din Iasi, FEstudIS se afla deja la cea de-a 18-a editie. Anul acesta, organizatorii au pregatit un program cu totul special in perioada 02 -13 mai. Concerte, spectacole de teatru, petreceri si competitii sunt doar cateva dintre evenimentele pregatite de catre Casa de Cultura a Studentilor Iasi, tinerilor.

Published in ȘTIRI VIDEO

Avem un nou consilier judetean! La ultima sedinta ordinara a Consiliului Judetean Iasi a fost validata Raluca Vartic in functia de consilier judetean, din partea Partidului National Liberal. Ea vine in locul lui Liviu Bratescu, cel care reprezinta deja PNL in Consiliul de Administratie al TVR.

Published in ȘTIRI VIDEO

Dincolo de structura sa anatomica, corpul uman ascunde o perspectiva istorica ce dateaza de mii de ani. Imaginea lui, in context cultural, a evoluat continuu si a constituit o preocupare pentru antropologi, filosofi si psihologi. Ce este corpul cultural si legatura dintre individ si corpul sau sunt doar cateva dintre subiectele abordate in cadrul unei conferinte intitulate, "Corpul cultural, "ce a avut loc saptamana aceasta la Universitatea de Medicina si Farmacie "Grigore T.Popa" din Iasi, sustinuta de catre profesor universitar doctor Vintila Mihailescu.

Published in ȘTIRI VIDEO

Mai este un an pana la Centenarul Ateneului din Iasi! Ateneul din Iasi a implinit 99 de ani si a sarbatorit acest lucru printr-o gala organizata in sala mare de spectacole "Radu Beligan".

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 27 aprilie, in calendarul crestin ortodox, printre mai multi sfinti, este pomenit si Sfantul Apostol Aristarh. In calendarul romano-catolic, in ziua de 27 aprilie, se face referire la Sfanta Zita.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 3

Arhiva Iasi TV Life

« April 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30