Items filtered by date: Friday, 09 November 2018

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Friday, 09 November 2018

LUMINA ORTOIDOXIEI - MEDITAȚII DUHOVNICEȘTI LA POSTUL NAȘTERII DOMNULUI

 

 

 

Published in Lumina Ortodoxiei

 

Dezbaterea zilei - PRO ROMÂNIA CINSTEȘTE EROII

Invitat: gl. mr. (rez) Vasile ROMAN - membru PRO ROMÂNIA

Published in Dezbaterea zilei

 

Dezbaterea zilei - "DRUMUL" PÂNĂ LA AUTOSTRADA IAȘI - TÂRGU MUREȘ

Invitat: Vasile CÎTEA, duputat PSD

Published in Dezbaterea zilei

Fara lapte si corn si cu pachetel adus de acasa. Asa trebuie sa vina la scoala majoritatea elevilor din judet din cauza interpretarii diferite a legii, fapt care a determinat organizarea cu mare intarziere a licitatiilor pentru achizitia produselor. Daca in ultimii ani licitatiile erau in sarcina Consiliului Judetean, in 2018 achizitiile au fost date in sarcina fiecarei Primarii. Unii primari, inclusiv cel al municpiului Iasi considera ilegal acest transfer si au asteptat o Ordonanta clarificatoare. De suferit au copiii care au ramas fara suplimentul de la pranz, asigurat din banii Statului.

Published in ȘTIRI VIDEO

 

POLITICA LA IAȘI - PRIORITĂȚI ADMINISTRATIVE

 

Published in Politica la Iaşi

Cine economiseste, este premiat! Primarul vrea ca energia termica si cea electrica sa fie consumata intr-un mod rational in toate unitatiule de invatamant din oras. Edilul se declara nemultumit de modul in care administratorii de gradinite, scoli si licee gestioneaza consumul de energie termica si energie electrica.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

A fost un renumit medic endocrinolog si neuropsihiatru roman. In 1946, regele Mihai a infiintat Institutul de Endocrinologie care ii poarta numele. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre Constantin Ion Parhon.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! In calendarul ortodox, pe 10 noiembrie este pomenit Sfantul Arsenie Capadocianul. Romano-catolicii il venereaza in aceeasi zi pe Sfantul Papa Leon cel Mare.

Published in ȘTIRI VIDEO

11 ani de Chirurgie Vasculara la Iasi! Este pentru al doilea an cand cadrele medicale de la Clinica de Chirurgie Vasculara din cadrul Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi celebreaza activitatea desfasurata aici. Manifestarea a cuprins un simpozion de chirurgie vasculara si inmanarea unor plachete celor care s-au implicat de-a lungul timpului in dezvoltarea acestei clinici.

Published in ȘTIRI VIDEO

Caravana Profilaxiei revine la Iasi! Cel mai important program de screening in randul populatiei din judetul Iasi a ajuns deja la cea de-a zecea editie. Caravana Profilaxiei isi propune sa ofere consultatii stomatologice gratuite si produse de igiena orala, in patru locatii din Iasi si trei din judet. Ce impact are o astfel de campanie in randul iesenilor, veti vedea in cele ce urmeaza.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« November 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30