Items filtered by date: Thursday, 08 November 2018

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Thursday, 08 November 2018

A fost domnitor al Moldovei de doua ori. A fost fiul natural al lui Stefan cel Mare cu o anume Raresoaia, a carei existenta nu este documentata istoric. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre domnitorul Petru Rares.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! In biserica ortodoxa, pe 9 noiemrbie este pomenit Sfantul Ioan Colov. In biserica romano-catolica, pe 9 noiembrie se celebreaza hramul si aniversarul sfintirii bazilicii din Lateran.

Published in ȘTIRI VIDEO

Invitatie la gala caritabila!  Asociatia "Salvati copiii" va invita sa daruiti, iar in schimb sa primiti zambete. Pe 15 noiembrie, iesenii sunt asteptati la Gala "Zambet in dar", pentru a ajuta 120 de copii ce provin din familii sarace sa mearga la scoala. In numele copiilor organizatorii au pregatit un cadou inedit - vizionarea comediei de teatru "Cum sa distrugi o piesa", dar si o licitatie.

Published in ȘTIRI VIDEO

PULS ECONOMIC - DEZVOLTAREA AFACERILOR PRIN CREȘTEREA VÂNZĂRILOR

 

Published in Puls Economic
Thursday, 08 November 2018 17:49

Radio HIT implineste 24 de ani

Radio HIT sarbatroreste 24 de ani de la prima emisie. Pentru aniversare, ascultatorii i-au reauzit pe frecventele 94.9 FM pe cei care au fost vocile HIT pe parcursul anilor. Iasi TV life a fost sa vada cum sarbatoresc aniversarea colegii de la Radio HIT.

Published in ȘTIRI VIDEO

 

DEZBATEREA ZILEI - VIITORUL COMUNITĂȚII EVREIEȘTI

Invitati:

rabin avocat Josef WASSERMAN - Asociația Israelienilor Originari din România

Zontag EOȘUA - vicepreședinte HOR

Published in Dezbaterea zilei
Thursday, 08 November 2018 17:42

ÎN AUDIENȚA cu Ion CIOBANU

ÎN AUDIENȚA cu Aurel CIOBANU

 

 

Published in In audienta

Moment important pentru Inspectoratul Judetean de Jandarmi Iasi. In semn de respect, institutia a organizat o ceremonie militara pentru a dezveli bustul intemeietorului Jandarmeriei Romane, Grigore Alexandru Ghica. De asemenea, a fost organizata si o "Zi a Portilor Deschise" pentru copiii de la mai multe scoli din Iasi.

Published in ȘTIRI VIDEO

Investitii in viitor! Elevii Liceului de Informatica "Grigore Moisil" vor putea invata modern in cel mai nou si laborator al scolii. Acesta a fost recent renovat de catre o companie de IT care doreste sa ii incurajeze pe tineri spre o cariera in acest domeniu. Investitia se ridica la peste 37.000 de euro si a constat in cachizitionarea a 33 de calculatoare de ultima generatie, mobilier si toate echipamentele necesare pentru ca elevii sa fie la curent cu cele mai noi tehnologii.

 

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« November 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30