Items filtered by date: Tuesday, 06 November 2018

 

 

 

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 82

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 75

Items filtered by date: Tuesday, 06 November 2018

L-a faultat, insa nu a vrut sa il accidenteze. Jucatorul Politehnicii care a vazut direct cartonasul rosu in partida de vineri, impotriva celor de la CSU Craiova regreta gestul facut si este gata sa renunte la contractual sau cu gruparea ieseana, in conditiile in care conducerea Politehnicii va lua o decizie in acest sens. Totodata fotbalistul a transmis si un mesaj familiei si apropiatiilor tanarului Mihaila.

Published in ȘTIRI VIDEO

Invata tehnici de vanzar! Peste 130 de participanti din regiunea Moldovei s-au adunat pe platforma Devos pentru a invata de aceasta data cum sa-si accelereze vanzarile in afaceri. Trainerul in vanzari Adrian Cioroianu ne-a povestit ca pe piata exista o criza a oamenilor din vanzari si ne-a impartasit calitatile unui vanzator de nota zece.  

 

Published in ȘTIRI VIDEO

Au vrut sa o lase fara bani si bijuterii prin metoda "Accidentul". Un minor si o adolescenta in varsta de 19 ani au pus la cale planul perfect pentru a insela o batranica de 88 de ani. Acestia voiau sa sustraga de la ea nu mai putin de 8.000 de euro si bijuterii, bunuri care ar fi putut sa il "salveze" pe fiul sau dintr-un accident.

Published in ȘTIRI VIDEO

Sfintii zilei! Pe 7 noiembrie, in bisericile ortodoxe sunt pomeniti Sfintii 33 de Mucenici din Melitina. In aceeasi zi, romani catolicii il venereaza pe Sfantul Willibrord, episcop.

 

Published in ȘTIRI VIDEO

A fost un ofiter de marina, diplomat, estetician, scriitor, matematician, inginer si istoric roman. A fost atras de "numarul de aur" si proportiile ideale in arta si natura. In cadrul proiectului "365 pentru Iasi", astazi vorbim despre Matila Ghyka.

Published in ȘTIRI VIDEO

Au gasit masinile sparte! Trei autoturisme ale Serviciului Voluntar de Ambulanta au fost sparte chiar in parcarea unde sunt lasate in fiecare seara. Incidentul a fost descoperit dimineata de angajatii veniti sa plece cu masinile catre o scoala unde aveau o demonstratie de prim-ajutor pentru elevi. Din autoturisme au fost sustrase doua statii de emise receptie.  Politia a recoltat deja probele si a prelevat amprentele de pe carcasa masinilor, urmand sa investigheze cazul.

Published in ȘTIRI VIDEO

 

DAREA DE SEAMĂ - CONFERINȚĂ INTERNAȚIONALĂ DE COMUNICARE, LA IAȘI

Invitat: conf. univ. dr. Ilie Gheorghe FÂRTE - UAIC IAȘI

 

Published in Darea de seama

 

DEZBATEREA ZILEI - VIITORUL TRANSPORTULUI PUBLIC

Invitat: Cristian Stoica - DIRECTOR / DIRECTOR TEHNIC CTP IAȘI

Published in Dezbaterea zilei
Tuesday, 06 November 2018 17:50

EU SĂNĂTOS - INFERTILITATEA ȘI ENDOMETRIOZA

 

EU SĂNĂTOS - INFERTILITATEA ȘI ENDOMETRIOZA

Invitat: șef lucrări dr. Mihaela GRIGORE - medic primar Obstetrică - ginecologie


                                                                                            

Published in EU SĂNĂTOS

Gata pentru sezonul rece! Autoritatile judetene si locale spun ca sunt gata pentru zapezile din sezonul rece. Primarii din comunele judetene au anuntat ca au finalizat achizitia de material antiderapant si au toate utilajele necesare pentru dezapezirea drumurilor.

Published in ȘTIRI VIDEO
Page 1 of 2

Arhiva Iasi TV Life

« November 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30